Magazín

Plačková ZÚRI a chrlí vulgarizmy na prvej dovolenke s Dionom: Ide ma tu PORAZIŤ!

Manželia Strauszovci si takto svoju prvú dovolenku so synčekom nepredstavovali! Oddych sa zmenil na utrpenie.

Ilustračný obrázok k článku Plačková ZÚRI a chrlí vulgarizmy na prvej dovolenke s Dionom: Ide ma tu PORAZIŤ!
8
Galéria

Zuzana Strausz Plačková sa netajila tým, ako sa veľmi teší na prvú spoločnú dovolenku s Dionom. Strauszovci si to preto namierili do vychytenej destinácie.

Pobalili kufre a pred niekoľkými dňami leteli do Dubaja.

Najprv rodinná idylka a potom…

Plačková priviedla na svet synčeka pred dvoma mesiacmi, no Dion už okúsil tamojšie more. „Prvé kúpkanie v mori! Miluje vodu! Vždy, keď ho doma kúpeme, sa vytešuje, a tak som nepochybovala ani o tom, že v mori by sa netešil,“ napísala pred pár dňami nadšene na Instagrame. Influencerka si však dovolenku dlho neužila. Čo sa jej stalo?

Prekvapila hlasom

Najnovšie sa ozvala vo videu a takmer bez hlasu: "V izbách je taká silná klíma, že ma ide j*bnúť! Ani vypnúť to nejde a nastavíš tam teplotu, ja neviem 25 stupňov, a d*bne sa to na 19 alebo 21. Porazí ma, fakt,“ posťažovala sa nie práve vyberavým slovníkom priamo z hotela.

,,Normálne chcem niečo nahrať, ale ani to neviem nahrať, lebo mi vypadáva hlas. Mňa tu d*bne z tej dubajskej klímy,“ vyznala sa Plačková a pokračovala ďalej. ,,Prídeš do nákupného centra a mínus päť a vyjdeš von z nákupného centra a štyridsať stupňov. To je extrém, extrém,“ posťažovala sa.

Ako je na tom jej dvojmesačný synček? Podľa jej slov, našťastie, to zvláda dobre.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM