han Zo zahraničia

Obrovská tragédia v známom divadle: Herec prišiel o život PRIAMO pred divákmi!

Jeden z hercov svetoznámeho ruského divadla Boľšoj teatr (Veľké divadlo) prišiel v sobotu o život pri incidente priamo počas predstavenia.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská tragédia v známom divadle: Herec prišiel o život PRIAMO pred divákmi!
Zdroj: TASR/AP

K nehode došlo počas zmeny scény v opere Sadko od ruského skladateľa Nikolaja Rimského-Korsakova. S odvolaním sa na zdroje z divadla o tom informuje o agentúra AFP.

„Predstavenie bolo okamžite prerušené a diváci boli požiadaní, aby odišli,“ uviedla pre agentúru Interfax tlačová služba divadla.

Preveruje to polícia

Moskovský vyšetrovací výbor vo vyhlásení uviedol, že preveruje okolnosti smrti 37-ročného účinkujúceho. Meno obete nezverejnili, uviedli však, že utrpel zranenia, ktorým podľahol ešte pred príchodom zdravotníkov.

Agentúra AP s odvolaním sa na výpovede svedkov uviedla, že herec podľa všetkého odchádzal z javiska nesprávnou stranou a zasiahla ho klesajúca plošina scény.

Po nehode bola opona spustená. Publiku povedali, že predstavenie bolo zrušené a peniaze im vrátia, píše AP.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM