ELA Správy Rôzne

Netradičné VIDEO Kollára: Chlapi, korbáče máte? Ja mám problém so svojím...Dostanem po VAJCI?

Nasadil si ľudový klobúk, košeľu a s prútmi v ruke si zaspomínal aj na detstvo. Šéf parlamentu Boris Kollár, ktorý má vo svojom okolí žien požehnane, rieši menšiu dilemu.

Ilustračný obrázok k článku Netradičné VIDEO Kollára: Chlapi, korbáče máte? Ja mám problém so svojím...Dostanem po VAJCI?
Zdroj: Facebook.com/Boris Kollar

Sviatky si nenechal pokaziť! Kým jedna z matiek jeho dvoch synov Barbora Richterová uplynulý týždeň opäť verejne obvinila Borisa Kollára, že sa vôbec nezaujíma o ich deti, šéf parlamentu si evidentne veľkonočné sviatky užíva.

Hoci sa ku škandalóznym obvineniam Richterovej vôbec nevyjadril a nereagoval ani na otázky novinárov, na sociálnej sieti sa tvári „akoby nič“. Kollár má počas sviatkov iné problémy: Každý rok rieši to, kde zoženie prúty na šibačku. A zverejnil k tomu aj video.

Boris Kollár sa v netradičnom a vtipnom videu zdôveril, že každý rok sa s týmto zvykom pasuje po svojom. „A potom v posledný deň je všetko vypredané a ja potom zháňam po lese nejaké prúty,“ hovorí Kollár. A tak sa vyštafíroval a rozhodol sa, že si ho upletie sám.

Popri tom sa vrátil do svojho detstva a prihodil aj niekoľko veľkonočných príhod. „Raz za čas som od svojej starej mamy dostal dve koruny a kúpil som si lízatka alebo cukríky, také citrónové,“ zaspomínal si na výslužku, keď bol malým šibačom.

Ako dodal, už vtedy sa cítil „boháč“, keďže päť korún boli vtedy hotový majetok a „ja som si vyšibal sto korún“.

„Pri tom šibaní sa musím spoľahnúť na to, že dostanem po vajci,“ okomentoval dvojzmyselne Kollár. „A nejakú stužku k tomu.“

Počas trojminútového videa si svoj korbáč zaplietol a Slovákom poprial krásne sviatky. „Aby ste mali, dievčatá, veľa šibačov, no a vy, chlapi, aby vám nevedeli tie dievčatá utiecť,“ dodal Kollár.

Neprehliadnite aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM