han Krimi

Muž na východe sa VYHRÁŽAL najbližším: Synovi chcel ODREZAŤ hlavu a manželku zabiť!

Rodinná hádka vyústila do nebezpečného vyhrážania. Celý incident skončil na súde.

Ilustračný obrázok k článku Muž na východe sa VYHRÁŽAL najbližším: Synovi chcel ODREZAŤ hlavu a manželku zabiť!
Zdroj: www.pixabay.com

Čo sa presne stalo?

Starší muž sa v dome v okrese Snina vyhrážal svojej manželke zabitím a vulgárne jej nadával, v cele policajného zaistenia už čelí obvineniu. O prípade informovala krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že muž fyzicky napadol aj vlastného syna.

Agresor tak podľa polície konal aj napriek tomu, že bol vykázaný zo spoločného obydlia a mal zákaz vstupovať do rodinného domu a jeho blízkeho okolia. „Svojím konaním porušil tento zákaz a dopustil sa závažného konania. V nedeľu (22. 1.) večer bol muž zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala hovorkyňa.

Hrozí mu väzenie

Viac svetla do prípadu priniesla TV JOJ. „Otec sa skryl za traktorom na dvore a v tme čakal na syna. Keď ho zbadal, vyskočil odtiaľ, začal ho biť a kričal, že mu odreže hlavu. Zabitím sa vyhrážal aj manželke,“ uvádza televízia na svojom webe noviny.sk. Synovi sa podarilo utiecť.

Lenže, pred sudcom už muž taký odvážny nebol. „To nie je pravda, ja som nič nespravil,“ obhajoval sa obvinený.

Podľa obvinenia mal však manželke vulgárne nadávať a vyhrážal sa jej zabitím. Polícia obvinila 61-ročného muža z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia, spáchaného v súbehu s trestným činom nebezpečného vyhrážania sa. Ak sa mu vina pred súdom preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM