han Magazín Ona

K meninovým OSLÁVENKYNIAM patrí aj prezidentka Čaputová: Kam si počas dňa ODSKOČILA? FOTO

Dnes oslavujú všetky ženy, dievčatá, slečny, ktoré majú meno Zuzana. Patrí k nim aj prezidentka SR. Ako tento deň strávila?

Ilustračný obrázok k článku K meninovým OSLÁVENKYNIAM patrí aj prezidentka Čaputová: Kam si počas dňa ODSKOČILA? FOTO
6
Galéria

Krstné meno Zuzana je v súčasnosti na Slovensku menej rozšírené, aj keď v minulosti bolo obľúbené. Má hebrejský pôvod a v preklade znamená „ľalia“, „lotos“. Jeho nositeľky oslovujeme Zuza, Zuzka, Zuzi, Zuzanka, Zuzička.

Opis mena

Zuzany, ktoré oslavujú meniny 11. augusta, majú rýchle reakcie a charakterizuje ich priamosť a ústretovosť. V citovom živote sú oddané a láskyplné.

Zuzany chcú byť všade prvé. Sú aj neúnavné a veľmi spoločenské. Rodičov, príbuzných, priateľov či partnerov celkom uťahajú.

Našťastie majú železné zdravie, aj keď málo času prespia. Zuzany by sa mali pravidelne stravovať.

Ovplyvňuje ich planéta Venuša. Šťastné farby Zuzany sú modrá a biela. Ochranné rastliny rebarbora a fialka, ochranné kamene záhneda a achát.

Aj prezidentka

Hlava nášho štátu prežila pohodový deň, čo potvrdila aj na sociálnych sieťach. Tam pridala niekoľko videí, ako sa vybrala do prezidentskej záhrady, aby sa porozprávala s hlavným záhradníkom.

„Jednou z vecí, ktorej sa veľmi rada venujem, keď mám trochu čas, je moja záhrada doma v Pezinku. Aj preto mi bolo veľkým potešením stretnúť sa so skutočným profíkom v tejto oblasti, pánom Gabrielom Mérym, ktorý má na starosti našu Prezidentskú záhradu,“ opísala Čaputová na Facebooku.

„Aj vďaka tomuto majstrovi je naša záhrada krásnym a obľúbeným miestom, kde vidím ľudí vždy, keď sa pozriem z okna. Prezidentská kancelária nestojí len na mne a na zopár mojich poradcoch. Pracuje tu rozmanitý kolektív ľudí rôznych profesií, bez ktorých by to tu nemohlo fungovať. Aj touto cestou sa vám chcem poďakovať za vašu prácu,“ dodala prezidentka.

Na margo dnešných menín tiež pridala fotku, pod ktorú napísala: „Ďakujem za všetky meninové priania a aj vám želám všetko najlepšie.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Jednou z vecí, ktorej sa veľmi rada venujem, keď mám trochu čas, je moja záhrada doma v Pezinku. 🌷Aj preto mi bolo...

Posted by Zuzana Čaputová on Thursday, August 11, 2022
Čaputová v prezidentskej záhrade
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM