Krimi

Hviezda Mafstory reaguje na ZATYKAČ: Lovili ma ako štvanú zver!

Na bývalú seriálovú hviezdu bol vydaný príkaz na zatknutie, ktorý polícia neskôr odvolala. Lukáš Hoffmann prehovoril.

Ilustračný obrázok k článku Hviezda Mafstory reaguje na ZATYKAČ: Lovili ma ako štvanú zver!
Zdroj: TikTok.com/ll.l360 , TV JOJ

Pred niekoľkými dňami sa v policajnom pátraní objavila niekdajšia seriálová hviezda. Ide o 47-ročného Lukáša Hoffmanna, ktorý sa preslávil úlohami v seriáloch Mafstory alebo Odsúdené. V zozname osôb na webe ministerstva vnútra, po ktorých je vyhlásené pátranie, sa objavila aj jeho fotka s tým, že na neho bol vydaný príkaz na zatknutie.

Polícia ho medzičasom vypátrala, prepustila a odvolala pátranie.

Bývalý herec teraz prelomil mlčanie. Lukáš Hoffmann sa rozhovoril na sociálnej sieti TikTok.

Ako štvaná zver

„Rozmýšľam, ako nazvať tento počin polície po mojom prepustení. Chcem poďakovať Biskupiciam, Filip ďakujem! A chcem hlavne poďakovať tým, čo si vymysleli všelijaké tie kecoviny na moju osobu, na základe ktorých mňa lovili ako štvanú zver. Neviem, či som spáchal nejaký trestný čin taký vážny, pretože 20 rokov nemám ani priestupok. Ale každopádne, tento záujem ma vôbec neteší," rozhovoril sa vo videu.

„Myslím, že to nepotrebuje ani nejaký komentár, všetci ste to videli. Nenávisť, zášť a všetky tieto vlastnosti sú číslo jedna. Vyjadrím sa neskôr ešte ,“ povedal na záver.

Ťažká minulosť

Pluska.sk pripomína, že Hoffmann mal v minulosti opletačky so zákonom. Skloňuje vydieranie, drogy aj vykradnutie auta. Hoci to časom vyzeralo, že sa dostal z najhoršieho a začal odznova, vlani Čas.sk informoval, že sa niekdajší herec opäť dostal na ulicu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM