han Hokej

HROZIVÉ detaily smrti bývalého hokejistu Žiliny: Vošiel pod vlak kvôli rozchodu?

Hokejový svet sa pred dvomi dňami ponoril do smútku. Český obranca Tomáš Prokop tragicky zahynul. Podľa českých médií mal spáchať samovraždu.

Ilustračný obrázok k článku HROZIVÉ detaily smrti bývalého hokejistu Žiliny: Vošiel pod vlak kvôli rozchodu?
5
Galéria

O tragédii sme vás informovali v tomto ČLÁNKU. Český portál isport.blesk.cz neskôr poskytol mrazivé podrobnosti z toho, čo sa pravdepodobne udialo.

Čo sa stalo?

Mnohí si položili otázku, akým spôsobom 27-ročný bývalý hokejista zahynul. Práve spomínaný web poodhalil niektoré skutočnosti, ako mal zomrieť hráč, ktorý v sezóne 2016/2017 pôsobil na Slovensku. Obliekal dres Žiliny. „Podľa známych bol Tomáš vtipný a usmievavý chlapec, ale zrejme sa za jeho úsmevom skrývala bolesť… Podľa všetkého sa rozhodol ukončiť svoj život pod kolesami vlaku,“ píše isport.blesk.cz.

Stať sa tak malo v nedeľu takým spôsobom, že autom vošiel do dráhy jazdy vlaku. „Následky zrážky neprežil vodič osobného auta, lekár konštatoval smrť. Zasahujúci hasiči zaistili miesto nehody a dve hodiny vyťahovali zo zničeného auta telo,“ povedala portálu hovorkyňa hasičov Vendula Matějů.

Nešťastná láska?

To, čo sa podpísalo pod samovraždu, si mladík zobral so sebou do neba. Z jeho okolia sa však českým novinárom donieslo, že neuniesol rozchod s priateľkou. Tá mala na sociálnej sieti uviesť, že ju čaká nový začiatok. Naopak, Prokop má stále na svojom instagramovom účte srdcervúci odkaz, že jeho srdce bude navždy patriť spomínanej žene menom Adela.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Bývalý hokejista vošiel s autom pod vlak
5
Galéria
Zdroj: TASR/Erika Ďurčová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM