han Magazín

Cibulková vystrojila honosnú OSLAVU: Aha, veď jej Jakubko už mal rok! FOTO

Už ubehol rok, čo bývalá tenistka Dominika Cibulková priviedla na svet synčeka. Stalo sa tak 14. júna vo Viedni. No, a teraz mu vystrojila veľkolepú oslavu!

Ilustračný obrázok k článku Cibulková vystrojila honosnú OSLAVU: Aha, veď jej Jakubko už mal rok! FOTO
13
Galéria

Niekdajšia štvrtá najlepšia hráčka sveta spoločne s manželom Michalom Navarom si dali na prvých narodeninách svojho prvého potomka záležať. Za takúto pompéznu detskú párty by sa nehanbili ani v Hollywoode.

Presne pred rokom sa počas vyčíňania koronavírusu vybrali Cibulkovci do Viedne, kde Dominika priviedla na svet vytúženého chlapčeka. Meno mala už dlhšie dopredu vybrané, a nakoniec, to čo avizovala aj splnila. Športovkyňa s manželom mu dali meno Jakub.

Happy Birthday

Tak sa po anglicky povie „Všetko najlepšie“, a toto slovné spojenie sa v pondelok na oslavu používalo najviac. Dominika na žúre pre Jakubka nešetrila. Veď malý oslávenec mal k dispozícii bar, obsluhu, a dokonca aj terénne auto, na ktorom prifrčal a neskôr si užil napríklad aj trojposchodovú tor­tu.

Na svoje si prišli aj prominentní hostia, ktorí sa následne pochválili, že aj oni boli na pompéznej oslave.

„Jedného dňa možno zabudnem na všetky čísla na svete, ale nikdy nezabudnem na deň, keď si sa narodil,“ uviedla Cibulková krásny status na sociálnych sieťach a pridala utešené dve fotky s Jakubkom, ktoré vznikli pred rokom vo viedenskej pôrodnici.

„14.6.2020 bol deň, kedy si si nás vybral za svojich rodičov a navždy si nás zmenil… Krásne prvé narodeniny náš malý princ. Milujeme ťa, navždy,“ dodala mama Cibulková.

Ďalšie aktuálne témy

Cibulkovej luxusná párty v honosnom štýle
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM