Rastislav Búgel Zo zahraničia

Američanka OMYLOM stavila zopár drobných: Vyhrala ROZPRÁVKOVÝ jackpot!

Žena si myslela, že sa hrá s testovacou verziou aplikácie. Nevedela tak, že stavila skutočné peniaze. Napokon vyhrala obrovské peniaze.

Ilustračný obrázok k článku Američanka OMYLOM stavila zopár drobných: Vyhrala ROZPRÁVKOVÝ jackpot!
Zdroj: Pexels.com , Pexels.com

Cynthia Harrisová zo Severnej Karolíny sa v pondelok rozhodla vyskúšať aplikáciu spoločnosti North Carolina Education Lottery. Tá prevádzkuje aj online hry, do ktorých sa dá prihlásiť cez počítač alebo mobilný telefón.

Myslela si, že je to len akože

Cynthia vyskúšala lotériovú hru Bison Bonanza a podľa vlastných slov si myslela, že všetko je na „nečisto“ a nachádza sa len v testovacej verzii, kde nejde o skutočné peniaze.

V danej hre sa dá staviť od 50 centov do 30 dolárov. Cyntiha vyskúšala šťastie s dvoma dolármi.

Šanca bola mizivá

Keď na displeji uvidela, že vyhráva najvyšší možný jackpot, nemohla uveriť vlastným očiam. Za stávku, ktorú uzavrela omylom, získala 736 874 dolárov (viac ako 678-tisíc eur). Informuje o tom server Fox Business.

Podľa stávkovej spoločnosti mala Cynthia šancu na zisk hlavnej ceny jedna ku 15,5 miliónu! Po odpočítaní daní si tak žena prilepší o 526 866 dolárov (485-tisíc eur).

Pre NC Education Lottery uviedla, že peniaze použije na starostlivosť o svoju matku. Po nečakanej výhre sa jackpot v lotérii „zresetoval“ a začína odznova na sume 50-tisíc dolárov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM