Magazín

Zvrtlo sa rutinné vyšetrenie? Žena mala zažiť blízkosť smrti, TOTO videla na druhej strane

Courtney tvrdí, že jej prestalo na chvíľku biť srdce a v tom momentee sa ocitla „na druhej strane“. Mladá žena verejne popísala všetko, čo prežila.

Ilustračný obrázok k článku Zvrtlo sa rutinné vyšetrenie? Žena mala zažiť blízkosť smrti, TOTO videla na druhej strane
Zdroj: pixabay.com

Malo to byť rutinné vyšetrenie prsníkov prostredníctvom magnetickej rezonancie, ale v prípade Courtney Santiago sa samotný úkon zmenil na niečo, čo bolo podľa jej slov mimo nášho sveta.

32-ročná žena tvrdí, že sa jej zastavilo na 40 sekúnd srdce a ona zažila blízkosť smrti.

Ako sa to odohralo?

Courtney sa rozhodla podstúpiť magnetickú rezonanciu po tom, čo jej lekári oznámili, že je nositeľkou špecifického génu, ktorý zvyšuje riziko vzniku rakoviny prsníka. Počas vyšetrenia však upadla do šoku, naraz jej prudko klesla srdcová frekvencia a krvný tlak a ona stratila vedomie. Informuje o tom Daily Mail.

Nebála sa, ale…

„Naraz neexistovala žiadna koncepcia času, len pocit úplného pokoja. Nebála som sa, že tu zanechám svoje telo, svoj život, svojho syna alebo svoju rodinu a priateľov – naraz mi nič z toho nepripadalo dôležité,“ povedala. Svoj stav popísala ako „sen“, ktorý si veľmi dobre pamätá.

Žena sa naraz ocitla na pláži vedľa neznámeho muža, ktorého nikdy predtým nevidela, ale mala pri ňom pocit, že ho pozná odjakživa. Cudzinec jej oznámil, že jej čas na tomto svete ešte nenastal a musí sa vrátiť späť.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM