Správy Politika

ZNECHUTENÝ Naď chce odísť z politiky: Oznámil som Igorovi aj Edovi, že zvažujem, čo ďalej

Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) zvažuje odchod z politiky, podľa vlastných slov je z nej znechutený.

Ilustračný obrázok k článku ZNECHUTENÝ Naď chce odísť z politiky: Oznámil som Igorovi aj Edovi, že zvažujem, čo ďalej
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Povedal to v diskusii na festivale Atmosféra. Oznámiť to mal už aj premiérovi Eduardovi Hegerovi (OĽANO) a tiež lídrovi hnutia a ministrovi financií Igorovi Matovičovi. Informuje o tom Denník N.

„Nikdy nebudem človek, ktorý by nebol lojálny, ale keď sa rozhodnem odísť z politiky, tak úplne. To sa môže stať zajtra, človek toho už má plné zuby. Reálne hovorím, úprimne, že zvažujem, čo ďalej,“ povedal Naď.

Nepáči sa mu, že niektorí politickí lídri uprednostňujú stranícke alebo osobné priority pred prioritami krajiny. Podľa Denníka N mal Naďa ľudsky sklamať napríklad poslanec Juraj Krúpa, ktorý nedávno odišiel z OĽANO a vstúpil do klubu SaS.

„Chcem sa sústrediť na podstatné veci, na pomoc ľuďom, našej krajine. Nie byť svedkom nekonečných hádok, ktoré len prekrývajú to všetko dobré, čo robíme. Som znechutený z toho, že niektorí poslanci ani nevedia ako sa nimi stali a zrazu sú majstri sveta, ktorí kvôli svojim vreckám ohrozujú budúcnosť tejto krajiny. Vážne zvažujem, čo ďalej. Áno,“ napísal pod svojím príspevkom na sociálnej sieti v komentári, v ktorom odpovedal na otázky diskutujúcich.

Kritizoval tiež návrh zákona Gyorgyho Gyimesiho o dúhových vlajkách. Na margo koaličnej krízy podľa denníka poznamenal, že „neformálne stretnutia prebiehajú neustále“, stranu SaS však chce mať vo vláde.

Čo je aktuálne v domácej politike?

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM