Jakub Forgács Regióny Krimi

Železničiarka prežila chvíle HRÔZY: Po SEXUÁLNYCH narážkach nasledoval brutálny ÚTOK

Ženu s viacerými zraneniami po surovom útoku hospitalizovali v nemocnici. Čo sa malo odohrať počas jej služby?

Ilustračný obrázok k článku Železničiarka prežila chvíle HRÔZY: Po SEXUÁLNYCH narážkach nasledoval brutálny ÚTOK
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj , Pexels.com

Zamestnankyňa železníc čelila v Handlovej mimoriadne brutálnemu útoku, po ktorom skončila v nemocnici. Informoval o tom portál Noviny.sk.

Brutálny útok

„Železničiarka bola v práci. Na starosť mala výhybky. Do domčeka, v ktorom pracuje, prišiel neznámy muž. Ten jej podľa našich informácií najskôr dával sexuálne návrhy. Žena odmietla a poslala ho preč. Muž sa rozzúril a brutálne na ňu zaútočil,“ píšu Noviny.sk s tým, že policajti zaisťovali stopy po brutálnom čine niekoľko hodín.

„Poškodenej boli po surovom útokom páchateľa spôsobené viaceré zranenia, s ktorými je hospitalizovaná v nemocnici,“ objasnila pre Noviny.sk hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Trenčín Katarína Kuzmová. „Policajti začali po páchateľovi okamžite pátrať,“ píše portál s tým, že muža sa podarilo stotožniť aj vďaka pomoci handlovských mestských policajtov a nakoniec skončil za mrežami.

„Útočník bol v krátkom čase políciou zadržaný a momentálne sú s ním vykonávané potrebné procesné úkony. Vyšetrovateľ z PD začal v súvislosti s touto udalosťou trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženie na zdraví v štádiu pokusu,“ dodala hovorkyňa.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM