Rastislav Búgel Krimi

ZÁHADNÁ smrť! Vo vírivke našli TELÁ muža a ženy: PITVA odhalila, ČO sa stalo

Slovensko šokovala záhadná smrť muža a ženy. Ich telá našli vo vírivke. Pitva odhalila, čo sa im stalo osudným.

Ilustračný obrázok k článku ZÁHADNÁ smrť! Vo vírivke našli TELÁ muža a ženy: PITVA odhalila, ČO sa stalo
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Minulý piatok (21. júna) našli v obci Gápel vo vírivke mŕtveho muža a ženu. Ako informuje portál noviny.sk, počas prvotnej obhliadky policajti preverovali viacero verzií tragédie. Ako sa najnovšie ukázalo, pár sa neutopil.

Čo sa stalo?

„Podľa našich informácií ich zabil elektrický prúd. Takéto zistenia priniesla súdna pitva, ktorej predbežné výsledky už majú policajti v rukách,“ píše server s tým, že polícia mala mať podozrenie na skrat už pri prvotnej obhliadke.

„Na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu za prítomnosti znalcov z oblasti elektrotechniky a tí zaistili viacero stôp,“ uviedla trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Nešťastná náhoda

​„Došlo k prierazu fázového napätia na neživé časti, na tú vodu a tým pádom tam vzniklo nebezpečné dotykové napätie a došlo k tejto tragickej udalosti,“ vysvetľuje revízny technik z Bozpo Prievidza Jaromír Jakubík.

Dvojicu naposledy živých videl ich sused. Vraví, že na miesto prišli taxíkom. Ráno ich našli nehybne ležať vo vírivke. Pomôcť sa im už nedalo. „Prišiel zamestnanec a išli sa tam pozrieť. Vybehol za mnou a povedal, že vidí dve telá. Ja som volal policajtov,“ dodáva sused.

Podľa policajnej hovorkyne išlo o 51-ročnú ženu a 58-ročného muža.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM