Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Vyzliekajú sa za vlasť: Mladé Ukrajinky zarábajú pre armádu VLASTNÝM TELOM

Šteklivé zábery majú pomôcť ich krajine zvíťaziť nad ruským agresorom. Mladé Ukrajinky odhodili zábrany a peniaze zbierajú svojským spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Vyzliekajú sa za vlasť: Mladé Ukrajinky zarábajú pre armádu VLASTNÝM TELOM
Zdroj: Twitter.com/дика

Vojna v susednej Ukrajine zúri už od februára tohto roka. Od jej vypuknutia pomáhajú Ukrajincom iné krajiny, rôzne inštitúcie, charity, ale aj dobrovoľníci z ľudu.

O mier bojujú aj domáci a to nielen so zbraňou v ruke. Mladé Ukrajinky sa odhodlali pomôcť svojej vlasti v zbrojení. Peniaze na zbrane pritom získavajú vlastnými telami.

Majú úspech

Na Ukrajine vznikla platforma podobná známej americkej sieti OnlyFans. Ženy na nej za svoje nahé fotky kasírujú nemalé peniaze.

Ukrajinská verzia s názvom TerOnlyFans sa ale líši tým, že peniaze nejdú do vrecka dievčatám ani zakladateľom platformy. Putujú rovno ukrajinskej armáde.

Podľa portálu BuisnessInsider vyzbieral projekt od marca už viac ako 67-tisíc eur.

Hoci OnlyFans a TerOnlyFans sú si podobné obsahom aj názvom, americká spoločnosť nemá s tou ukrajinskou nič spoločné. Zakladateľka charitatívnej verzie platformy sa jednoducho inšpirovala.

Sieť vznikla náhodou

Tvorkyňa projektu Nastsassia Nasko sa netají tým, že na svoj nápad je pyšná. Pre BuisnessInsider prezradila, že naň prišla náhodou.

Niekoľko dní po tom, ako Rusko napadlo Ukrajinu, zverejnila na Twitteri otázku, či by niekto s autom nemohol pomôcť evakuovať jej známych z Charkova. Tweet zostal bez reakcie, 23-ročná Ukrajinka k nemu teda zo žartu napísala, že za odmenu pošle svoje nahé fotky. A strhla sa lavína. Do schránky jej začali chodiť desiatky správ a Nastassia pochopila, akú má táto ponuka silu.

Nejde o sex

Nateraz ponúka svoje fotky na TerOnlyFans 38 ľudí, väčšinu tvoria ženy. Najviac darcov je priamo z Ukrajiny, platforma už ale prijala platby aj z Holandska, Francúzska či Anglicka. Najvyšší dar bol doposiaľ takmer tritisíc eur.

Zakladateľka Nastassia je pôvodom z Bieloruska a pre BuisnissInsider povedala, že je na to pyšná a nie všetci Bielorusi sú na strane Ruska.

Nastassia tiež zdôrazňuje, že jej projekt si netreba zamieňať s eskortom. „Nie sme sexuálni pracovníci, snažíme sa získať peniaze pre našu krajinu,“ uviedla.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM