han Zo Slovenska

Výhercov v očkovacej LOTÉRII neustále pribúda: Overte si, či nie ste BOHATŠÍ

Kto by nepoznal štátnu lotériu pre zaočkovaných, ktorá je teraz hitom na Slovensku. Okrem nedeľňajšieho žrebovania, sa losujú výhercovia menších súm aj cez pracovné dni.

Ilustračný obrázok k článku Výhercov v očkovacej LOTÉRII neustále pribúda: Overte si, či nie ste BOHATŠÍ
Zdroj: www.rtvs.sk

Každú nedeľu vysiela RTVS priamy prenos šou Byť zdravý je výhra, v ktorej môžu súťažiaci vyhrať až niekoľko stotisíc eur. Lenže, z celkovej sumy 21 miliónov eur, ktoré vyčlenil rezort financií na lotériu, sa žrebujú aj nižšie sumy.

Kontrola výhercov

No a tie nižšie čiastky v hodnote 100, 1 000 a 10 000 eur sa žrebujú v bežné dni. Ministerstvo financií občanov priebežne zverejňuje na TEJTO webovej stránke. Ak ste sa do lotérie zapojili, práve tam zistíte, či budete vďaka očkovaniu o niečo bohatší.

Výhercov 1 000 eur zo včerajška (22. 9.) nájdete aj pod článkom.

Kontrola výhercov sa vykonáva prostredníctvom toho, že do tabuliek zadáte krstné meno, miesto trvalej adresy a kódu. Ten obdržal každý zúčastnený formou smsiek.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM