Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Východniarske eko vozidlo? Michalovcami sa RÚTIL kontajner, Slováci sa bavia, VIDEO

Silný vietor sa v Michalovciach postaral o bizarnú dopravnú situáciu. Video už koluje internetom a ľudia ho veľmi originálne komentujú.

Ilustračný obrázok k článku Východniarske eko vozidlo? Michalovcami sa RÚTIL kontajner, Slováci sa bavia, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/zomriofficial

Bizarné video, na ktorom sa veľký odpadkový kôš priam rúti ulicami mesta, zverejnila satirická stránka Zomri. Zelená nádoba na kolieskach prefrčí cez križovatku, zastaví ju až stĺp semafora. Vodiči okolo stojacich áut sa zrejme nestačili čudovať.

Veterný pohon

Svoju rolu pritom s veľkou pravdepodobnosťou zohralo aj počasie. Na naše územie totiž dorazila víchrica Khursu, ktorá priniesla ochladenie a veľmi silný vietor. Ten spôsobil škody, a to najmä na východe Slovenska. A postaral sa zrejme aj o komickú situáciu s kuka nádobou.

Eko vozidlo?

Reakcie na zábery z Michaloviec na seba nenechali dlho čakať. Ľudia v komentároch pod príspevkom sa bavia.

„Smart Ekokontajner. Sám sa ide vysypať. Ešte doladiť autopilota aby nechodil na červenú,“ píše jeden z komentujúcich. Objavili sa tiež poznámky, že kontajner je lepší „vodič“ než väčšina Slovákov. „Škoda Smetiaq – eco model,“ píše ďalší užívateľ narážajúc na modely známej automobilovej značky.

Viacerí komentujúci tiež poukázali na podobnosť s filmom Srdečný pozdrav ze zeměkoule, kde Milan Lasica a Július Satinský stvárnili mimozemšťanov, ktorých lietajúci tanier na seba bral podobu kuka nádoby.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Zdroj: Zomri

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM