TOS Lifestyle

Viedenčanka restovala kúpenú mrazenú zeleninu: Objavila v nej MYŠACIU HLAVU! O akú značku ide?

Mladá žena v susednom Rakúsku zažila šok pri restovaní mrazenej zeleniny z obchodu!

Ilustračný obrázok k článku Viedenčanka restovala kúpenú mrazenú zeleninu: Objavila v nej MYŠACIU HLAVU! O akú značku ide?
Zdroj: Unsplash.com

Mladá Viedenčanka (23) pripravovala uplynulý týždeň jedlo sebe a svojmu otcovi. Ako informuje denník Bild, zažila počas toho šok. Zistila, že medzi restovanou zeleninou, ktorú kúpila zamrazenú z obchodu, sa nachádza aj mäsová príloha.

A extrémne nechutná. Bola to myšacia hlava! Priamo medzi baby mrkvou a brokolicou…

V koši skončila aj panvica

„Najprv som si hlavu nevšimla, pretože bola skrytá pod zeleninou. Bol to veľký šok. Dokonca som mala slzy v očiach,” cituje mladú ženu rakúsky server Kronen Zeitung.

Našťastie nestihli ochutnať ani kúsok z pripravovanej zeleniny. Otec jedlo vyhodil do koša, vrátane panvice a varechy.

Reakcia výrobcu

Na druhý deň žena poslala fotografie a kód produktu výrobcovi Iglo. Spoločnosť následne stiahla z regálov všetky produkty z príslušnej šarže.

„Samozrejme, aj pre nás je to nepríjemné. Takýto prípad sa nám stane raz za desaťročie," uviedol pre Bild hovorca spoločnosti s tým, že zelenina bola zozbieraná a produkt vyrobený v Rakúsku ich dodávateľom, keďže tam Iglo nemá vlastnú výrobu.

Finančná kompenzácia

„Zvieratá jednoducho sú v prírode. Keď prejde kombajn, väčšinou sa zľaknú. Predpokladáme, že sa to stalo pri zbere a myš nestihla utiecť," poznamenal hovorca.

Pri takejto zeleninovej zmesi sú ešte rôzne umývacie a selekčné procesy. „Zamestnanci to kontrolujú po celý čas, ale zdá sa, že im niečo uniklo. Neexistuje nič také ako absolútna istota. Slečna dostane ako kompenzáciu peňažnú náhradu. Dohodli sme sa, že sumu nezverejníme," doplnil za Iglo hovorca.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM