TOS Lifestyle

VIDEO z Oktoberfestu sa stalo virálnym: Celý svet velebí túto čašníčku, ako to dokáže?!

Akoby to bolo nič! Čašníčka (30) nesie naraz 13 krígľov piva a jej video sa stalo virálnym. Sociálna platforma pripojila bezpečnostné varovanie.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z Oktoberfestu sa stalo virálnym: Celý svet velebí túto čašníčku, ako to dokáže?!
Zdroj: TikTok.com/VerenaAngermeier

Čašníčka Verena Angermeier pred pár dňami nahrala na svoj TikTok video z aktuálneho Oktoberfestu, ako nesie pôsobivých 13 krígľov piva naraz. A už teraz má vyše 60 miliónov zhliadnutí!

30 kíl bez tréningu

Ako píše nemecký server inFranken.de, pri výške 1,59 metra váži len okolo 50 kíl a aj to je dôvod, prečo vynašla pyramídovú techniku, pri ktorej nosí poháre bližšie a bezpečnejšie pri tele.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: Dnes24.sk

Ani samotná váha plných pohárov nie je žiadna sranda. Odhaduje sa, že takto nosí naraz 30 kíl. Žiadny špeciálny tréning však za tým nie je. Ani by nestíhala.

Aj keď si privyrába na Oktoberfeste či iných podobných festivaloch, Verena je totiž projektovou manažérkou na plný úväzok a matkou malého syna, takže je už aj tak dosť vyťažená.

Platforma upozorňuje

Okrem množstva zhliadnutí ľudia vo veľkom komentujú jej video a vo väčšine prípadov ide o obdivné komentáre. „Je to šialené, rešpekt pred tým, čo dokážeš!“ píše z jeden užívateľov.

Skúšať ju napodobniť by ste však nemali. Aspoň pokiaľ neovládate správnu techniku.

Aj samotná sociálna platforma TikTok pripojila pod toto video bezpečnostné varovanie: „Účasť na tejto činnosti by mohla viesť k zranenie teba alebo iných osôb.“

Video si môžete pozrieť aj pod týmto článkom.

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM