TOS Zo Slovenska

VIDEO: Strkanice a vulgarizmy na mítingu OĽaNO! Miestni si chceli podať MATOVIČA

Tak toto asi nečakal. Igor Matovič zavítal v rámci kampane na krajný východ Slovenska, kde si ho vyčíhala skupinka naštartovaných chlapov.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Strkanice a vulgarizmy na mítingu OĽaNO! Miestni si chceli podať MATOVIČA
Zdroj: Facebook.com/Tomáš Šudík

Na facebookovej stránke Dianie v Snine sa objavilo video z utorkového mítingu Oľano v Snine, v rámci ktorého mali Igor Matovič a spol. naplánovanú diskusiu v Dome kultúry.

Mohlo by vás zaujímať:

„Bolo to husté“

Video je plné vulgarizmov a odhaľuje, že nechýbalo veľa a dôjde k fyzickej potýčke. Skupinka miestnych mala bývalého premiéra zjavne v zuboch a ten je známy tým, že vo vypätých situáciách vie ešte pridať olej do ohňa.

Na záberoch vidno, ako sa jeden z prítomných snaží fyzicky dostať k Matovičovi na dosah, ľuďom okolo politika sa však podarilo mu v tom zabrániť.

Oľano si tieto diskusie zakladá na tom, že na ne chodí bez ochranky.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: Facebook

„V Snine to bolo husté. Najmä pred tým začiatkom. Niektorí tam prišli robiť bordel,“ poznamenal na margo konfliktu Matovič prostredníctvom svojho ďalšieho videa s tým, že v konečnom dôsledku tam bola väčšina slušných a zodpovedných ľudí.

Bránil ho vlastným telom

Podľa poslanca Tomáša Šudíka z Oľano, ktorý išiel expremiéra doslova brániť vlastným telom, Matovič na chvíľu odišiel, no po pár minútach sa vrátil. Vyvrátil, že by mal byť Matovič terčom fyzického útoku. „Žiadnu facku pán Matovič nedostal, boli tam štyria dôchodcovia a drganica,“ hovorí pre Startitup Tomáš Šudík.

Neskôr sa začala samotná diskusia v Dome kultúry a po nej stihla táto politická partička v rovnaký deň ešte jednu, v neďalekom Humennom.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM