Monika Hanigovská Magazín Ona

Veronika s anjelskou tvárou: Krásna Slovenka OBRALA mužov takmer o 340-tisíc eur!

Je neuveriteľné, čomu dokážu muži uveriť! Istej Slovenke na to stačil vzhľad a neuveriteľná stratégia ako z filmu.

Ilustračný obrázok k článku Veronika s anjelskou tvárou: Krásna Slovenka OBRALA mužov takmer o 340-tisíc eur!
Zdroj: pixabay.com , pixabay.com

Stačil jej k tomu len vzhľad alebo aj dokonalý plán? Veronika Dragulová si dokázala od mužov postupne vypýtať závratnú sumu. Mladá Slovenka, a zároveň matka 9-ročného syna, získavala peniaze pod rôznymi zámienkami.

Dohromady si Veronika v období od júla 2016 do mája 2019 požičala dokopy od štyroch mužov neuveriteľných 339 024 eur.

Blonďavú krásku nakoniec stopol Okresný súd v Partizánskom, ktorý ju odsúdil na trest odňatia slobody vo výške 6 rokov a poslal ju do 2. nápravnovýchov­nej skupiny.

Podľa obžaloby, ktorú cituje Plus JEDEN DEŇ, žena mužom tvrdila, že peniaze potrebuje na opravu auta, životnú poistku, na rozvod pre právnika, na operáciu, zaplatenie energií a na poplatky vymerané súdom. Slovenka zašla ešte ďalej a tvrdila, že bola unesená mafiánmi.

Hazardná hráčka

Za mužov, ktorí jej uverili, prehovoril ich zástupca Róbert Odráška: „Bol som oslovený poškodenými, ktorí sa vďaka jej konaniu dostali do obtiaží. Ona hrala hazardné hry. Je psychiatricky uznaná za gemblerku. Peniaze vyťahovala od poškodených väčšinou tak, že zneužívala svoje dieťa ako záštitu chorôb, rozvodov, vymyslela si historky, že bola unesená mafiánmi, že je teraz zavretá na záchode, čo bude s jej deťmi.“

Slovenka s anjelskou tvárou mala mužom zároveň spôsobiť závažné psychické problémy. Podľa slov zástupcu poškodených, nadväzovala s nimi intímne vzťahy.

„Jej modus operandi bolo navodiť vzťah, do toho všade so sebou ťahala dieťa a tí ľudia jej jednoducho verili. Ona na prvý pohľad vypadá inteligentne, pekne, využívala všetky tieto aspekty,“ opísal Odráška a dodal, že podľa neho mala všetko premyslené.

Ako a kde si vyberala mužov?

Veronika mala svoje metódy. Vyhľadávala mužov prostredníctvom internetu aj osobného kontaktu. „Mužov si vyberala podľa typológie, ženské čaro vedela využiť, dať nádej na vzťah, nemala problém sa k tým mužom aj nasťahovať a žiť s nimi ako rodina. Vyhľadávala ich v robote, cez sociálne siete, cez rôzne zoznamky,“ opísal na záver zástupca poškodených.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM