han Magazín Lifestyle

Celeste Buckingham bojuje s tým, ako vyzerá a odkazuje: Hodnota ľudí nie je o ich váhe!

Dojímavý odkaz plný úprimnosti. To je spoveď speváčky Celeste Buckingham, ktorá sa na sociálnej sieti do sýtosti vyrozprávala. Zabrdla aj do chúlostivých tém.

Ilustračný obrázok k článku Celeste Buckingham bojuje s tým, ako vyzerá a odkazuje: Hodnota ľudí nie je o ich váhe!
Zdroj: Instagram.com/celbuckingham

Téma o chudnutí je dlhodobo na pretrase u mnohých ľudí, ktorí zápasia s váhou, či inými zdravotnými ťažkosťami. Tvárou ku problému sa postavila aj známa speváčka na svojom oficiálnom instagramovom kon­te.

Aj ona má s tým problém

Každý, kto trochu sleduje alebo sledoval kariéru známej speváčky, si mohol všimnúť, že jej váha často kolísala. Teraz k tomu dala jasné, ale aj rozsiahle vyjadrenie. „Dlho bojujem s tým, ako vyzerám. Väčšina z vás vie, aký mám názor na hodnotu žien. Ale musím priznať, že posledné mesiace som opäť padla do svojich predošlých zlozvykov. Úprimne, chvíľu som hladovala a dúfala, že schudnem. Potom som si uvedomila že to je blbosť, tak som začala cvičiť, no tým spôsobom, že som niekoľkokrát mala pocit že odpadnem od únavy. Keď som to už nedávala, tak som sa vyhýbala zrkadlám a vonkajšku aby som sa nemusela obliekať. Riešiť, čo na seba, aby som nemala potom polhodinové depky kvôli tomu, že rifle spred troch rokov už nesedia,“ uviedla Celeste vo svojom príspevku.

Napísala to ako to cítila

Aj v ďalších slovách vyložila Celeste svoje city „na Instagram“. „Viem, že to je blbosť. Viem, že mne a mojím blízkym je jedno koľko vážim a ako vyzerám. Ale napriek tomu, že viem, že mám zdravotné problémy, ktoré obmedzujú môj metabolizmus a po prežití vážnej choroby spred 3 rokov, som stále na seba neskutočne, priam nespravodlivo prísna. Tým chcem len odkázať toto: Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte a koľko meriate, či koľko kíl máte v konkrétnom životnom období. Majte sami seba radi. Nesúďte druhých podľa toho ako vyzerajú, lebo vám môžem povedať z osobných skúseností, že nemáte šajnu čo prežili, aby tu vôbec pred vami dnes stáli,“ dopísala Celeste a prihodila fotku, na ktorej je nenalíčená a v domácom oblečení po celodennom upratovaní.

View this post on Instagram

Body Dysmorphia 🙅🏻‍♀️ Dlho bojujem s tým, ako vyzerám. Väčšina z vás vie, aký mám názor na hodnotu žien. Ale musím priznať, že posledné mesiace som opať padla do svojích predošlých zlozvykov. Úprimne, chvíľu som hladovala a dufála som, že schudnem. Potom som si uvedomila že to je blbosť, tak som začala cvičiť, no tým spôsobom, že som niekoľkokrát mala pocit že odpadnem od únavy. Keď som to už nedávala, tak som sa vyhýbala zrkadlám a vonkajšku aby som sa nemusela obliekať / riešiť čo na seba, aby som nemala potom pol hodinové depky kvoli tomu že rifle spred 3 rokov už nesedia. Viem, že to je blbosť. Viem že mne a mojím blízkým je jedno koľko vážím a ako vyzerám. Ale napriek tomu že viem, že mám zdravotné problémy, ktoré obmedzujú môj metabolizmus a po prežití vážnej choroby spred 3 rokov, som stále na seba neskutočne, priam nespravodlivo prísna. Tým chcem len odkázať toto: Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte a koľko meriate, či koľko kíl máte v konkretnom životnom období. Majťe sami seba radi. Nesúdťe druhých podľa toho ako vyzeraju, lebo vám môžem povedať z osobných skúseností, že nemáťe šajnu čo prežili aby tu vobec pred vami dnes stáli. A aby som prekonala v sebe túto blbosť, zavesujem fotku v domácom, nenaličená, po celom dni upratovania, s mojou milovanou mačičkou, ktorá má toto celé na háku 😁🖤 #loveyourself #idemdacozjest #whiskeytomanahaku

A post shared by Celeste Rizvana Buckingham 🖤 (@celbuckingham) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM