han Magazín

UZNÁVANÝ herec vyjadril podporu Korčokovi: Neuveriteľné, ako mu ľudia NALOŽILI!

Slovenský herec a zabávač Lukáš Latinák sa stal terčom nadávok a urážok na sociálnej sieti.

Ilustračný obrázok k článku UZNÁVANÝ herec vyjadril podporu Korčokovi: Neuveriteľné, ako mu ľudia NALOŽILI!
Zdroj: Facebook.com/Lukáš Latinák , Facebook.com/ivan.korcok

Opäť sa jedna verejne známa osoba mohla presvedčiť na vlastnej koži, aké to je, dostať od „obyčajných“ ľudí na Facebooku verejný lynč.

Čo sa stalo?

Za všetko môže reakcia herca na nečakanú hospitalizáciu bývalého ministra Ivana Korčoka, ktorú napísal pod jeho príspevok. „Mal som byť v lietadle do Abu Dhabi a namiesto toho mám po akútnej operácii oka. Žiaden úraz som nemal, nič, len som už dlhšie nevidel dobre na pravé oko,“ uviedol Korčok na Facebooku.

Ďalej dodal ešte toto: „Dúfam, že budem ok, hoci ma čaká 6–8 týždňov kľudný režim a hlavne bez športu. Rovnako dúfam, že všetko pôjde bez komplikácií, ale aj tak považujem za svoju povinnosť sa už teraz poďakovať obom lekárkam a ich nemocniciam.“

No, a na margo toho mu napísal Lukáš Latinák: „Držím palce, chlapa len tak niečo neskolí!“

Následne mu začali ľudia písať do komentárov aj nepríjemné veci. „Si debil,“ počastoval známeho herca napríklad pán Jozef. „Skúšam si spomenúť, prečo som ťa niekedy uznával. Ale nič,“ uviedol užívateľ Facebooku Michal.

„Tebe to fakt začalo je*at v hlave. Bol si super herec, ale odkedy sa trepeš a podporuješ falošných politikov, tak si taký ako oni,“ zanadával si na hercovi osobu pán Daniel.

Samozrejme, našli sa aj slušné odpovede, ale opäť sa raz potvrdilo pravidlo sociálnych sietí. Ľudia skrytí za profilmi vedia znehodnotiť dobrý úmysel verejne známej osoby, či ho dokonca dourážať tými najhoršími nadávkami…

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM