Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Kto zaboduje v práci a kto by mal skúsiť šťastie v lotérii?

Takto sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 24. apríla do 30. apríla 2023.

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Kto zaboduje v práci a kto by mal skúsiť šťastie v lotérii?
Zdroj: pixabay.com

Baran

Od pondelka do stredy sa budete cítiť ako na hojdačke. V jeden deň sa vám nebude nič dariť a budete mať problém zvládať vaše emócie a na druhý vám bude vychádzať všetko na čo len pomyslíte. Od štvrtku do konca týždňa sa tieto stavy začnú stabilizovať. V osobnom živote počas soboty neriešte doma nič dôležité. Snažte sa viac venovať vašim blízkym a všímať si ich reakcie a správanie smerom k vám. Vaše zistenie vás milo prekvapí. Ste pre nich dôležitou súčasťou ich života. V utorok môžete skúsiť šťastie v lotérii.

Býk

Hneď od pondelka sa vám bude dariť v zamestnaní dosahovať nielen dobré pracovné výsledky, ale budete mať šťastie aj pri uzatváraní nových pracovných zmlúv a dohôd. V utorok môžete investovať financie a taktiež sa pokúsiť aj o šťastie v nejakej lotérii. V vašom osobnom živote bude prevládať pokojná atmosféra, preto sa ju snažte z vašej strany hlavne počas víkendu udržať. Nepúšťajte sa s nikým do vážnych rozhovorov či už to budú vaši partneri, alebo priatelia. Budete mať tendencie všetko a všetkých analyzovať, to nie je vhodná téma na dni voľna.

Blíženci

V tieto dni si budete vedieť v zamestnaní poradiť so všetkým, čím vás vaši nadriadení poverili. No nemali by ste sa tým uspokojiť, ale skúsiť sa viac vyburcovať – bola škoda nevyužiť priazeň nebeskej oblohy vo vašich pracovných aktivitách. V rodinnom, či partnerskom spolužití sa nebudú diať žiadne mimoriadne udalosti, ktoré by mali významne narušiť vaše doteraz dobré a korektné vzťahy. Počas víkendu si budete môcť dopriať čas iba pre seba v spoločnosti dobrej knižky.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM