han Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenie stretne novú lásku na ZMRZLINE?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 4. júla do 10. júla?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Ktoré znamenie stretne novú lásku na ZMRZLINE?
Zdroj: www.pexels.com

RAK

Celý pracovný týždeň budete mimoriadne úspešní. Darí sa vám práca, taktiež sa posúvate v kariére. Vy, čo podnikáte, uzatvárate výhodné obchodné dohody. Pozor si dajte len vo štvrtok. Budete toho mať totiž veľa, takže môžete robiť chyby. Váš osobný život bude v utorok a v stredu poznamenaný menšími, úplne zbytočnými hádkami. Zostávajúce dni už budú pohodové a príjemné.

LEV

V priebehu týchto dní sa veľmi snažíte. Ste naplnení optimizmom a nechýba vám dobrá nálada. Darí sa vám bez problémov zdolávať všetky pracovné prekážky. Trápiť vás však bude to, že za vaše dosiahnuté výsledky ako aj podané výkony nebudete patrične finančné ohodnotení. V súkromí očakávajte v pondelok a v utorok veľa prejavov citov a lásky od partnerov. Víkend bude náročnejší, ale nebude to nič vážne.

PANNA

To, čo budete musieť v tomto týždni riešiť v práci, vám ako najpracovitejšiemu znameniu celého zverokruhu príliš nevyhovuje, pretože nemáte radi, keď sa vám darí skvele, ale vzápätí sa to pokazí. Práve toto sa vám bude teraz diať, z čoho ste unavení a podráždení. V oblasti lásky vám hviezdy maximálne prajú. Preto, keď ste nezadaní, nebuďte doma, ale choďte medzi ľudí. Tam na vás čaká vaša nová láska.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM