Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Koho hádky môžu skončiť až rozchodom?

Kým pre niektoré znamenia zverokruhu budú najbližšie dni pozitívne, iné čakajú aj konflikty a problémy. S čím treba počítať podľa astrologičky?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Koho hádky môžu skončiť až rozchodom?
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

BARAN

V priebehu týchto dní ste pracovne absolútne vo všetkom spokojní. Na čo len, pomyslíte, na čo siahnete, všetko vám vychádza, ide podľa vašich predstáv a plánov. A predsa vás bude jedna záležitosť veľmi hnevať a právom. Pôjde o vaše financie. Nebudete totiž za vaše výsledky náležite ohodnotení. Vo vašom súkromí sa v utorok, v piatok, ale aj počas víkendu môžete tešiť na príjemne dni naplnené láskou.

BÝK

Počas celého tohto týždňa mate vynikajúcu náladu. Je až povznesená a nie je sa prečo čudovať, že ju máte, pretože sa vám darí a ste úspešní v každom smere, čo sa týka vašich pracovných záležitostí, no najmä v kariére. A veľmi podobné to budete mať aj vo vašom osobnom živote. Aj v tejto oblasti vášho života a zvlášť v citoch, v láske, ste šťastní. Všetko vám klape bez najmenších problémov. Možné sú aj nové, trvalé vzťahy.

BLÍŽENCI

Napriek menším prekážkam sa vám vo vašom zamestnaní darí plniť si vaše povinnosti k spokojnosti všetkých zainteresovaných. Je to preto, že ste odhodlaní a húževnatí. Udržte si tento váš trend čo najdlhšie a môžete tak očakávať, že aj v rámci vašej kariéry si čoskoro polepšíte. Rovnako tak aj vo vašom osobnom živote prežijete pekný a príjemný týždeň. Užijete si to najmä na jeho konci a v priebehu celého víkendu.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM