red . Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Komu budú hviezdy priať v láske?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 20. - 26. septembra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa astrologičky Valiky: Komu budú hviezdy priať v láske?
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

V utorok 21. septembra máme spln v znamení Rýb, približne o jednej hodine v noci. Tomuto znameniu prináleží 12. astronomický dom, dom skrytých nepriateľov (ťažká choroba, imobilita, väzenie…). Požiadajte Lunu o pomoc.

Baran

V tomto týždni budete mať veľký problém v rámci komunikácie s vašimi spolupracovníkmi, no oni nie sú príčinou vašej podráždenej nálady. Hnevať by ste sa mali na vašich nadriadených, ktorí neoprávnene a nedostatočne finančne ohodnotili vaše dobré výkony a výsledky. Zvlášť teraz, keď ozaj rátate s každým centom. Vaše súkromie sa bude po celý týždeň niesť v duchu lásky, citov a romantiky.

Býk

Všetky nové pracovné plány a projekty, čo ste mali v úmysle odprezentovať vašim nadriadeným, môžete bez obáv urobiť v tieto dni. Priazeň hviezd máte na vašej strane. Rovnako tak isto bude šťastena pri vás stáť aj v bežných pracovných aktivitách. Proste sa veziete na vlne úspechu. Taktiež aj v oblasti lásky a citov v tomto celom týždni očakávajte pohodu, pokoj a príjemné zážitky.

Blíženci

Je pravdepodobné, že sa v pondelok nebudete na vašom pracovisku cítiť komfortne, ale to vám nezabráni v tom, že vaše celkové výsledky budú dokonale a detailne spracované k úplnej spokojnosti nadriadených. A to všetko sa pozitívne odzrkadlí na vašich finančných ziskoch. V súkromí vám hviezdy maximálne prajú v oblasti lásky, ale, bohužiaľ, cez víkend sa nebudete schopní vyhnúť hádkam.

Rak

Nebeská obloha vás po celý tento pracovný týždeň okrem štvrtku, kedy by ste mali byť opatrní a obozretní, hlavne pri popisovaní obchodných dohôd a zmlúv, podporuje v každej aktivite. Váš citový život bude hlavne v pondelok, v stredu a v nedeľu naplnený láskou, bez ohľadu na to, či ste v trvalých, alebo len začínajúcich vzťahoch. Využite preto tieto dni, zabezpečia vám ich utuženie a silný pocit spolupatričnosti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.

Prečítajte si aj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM