ELA Magazín Lifestyle

TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Kto bude mať DEPKY a komu sa bude najviac DARIŤ?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu od 23. do 29. septembra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Kto bude mať DEPKY a komu sa bude najviac DARIŤ?
Zdroj: pixabay.com

BARAN

Je pred vami taký nijaký pracovný týždeň, v priebehu ktorého sa nebudú diať žiadne mimoriadne či už negatívne, alebo pozitívne veci, čo je dobré, pretože ste bez nálady a to vám bráni plne sa sústrediť. Vo vašom osobnom živote máte pred sebou pokojné dni. Pondelok, utorok ako aj celý víkend budú veľmi príjemné hlavne v oblasti citov a lásky.

BÝK

Od pondelka do štvrtka sa vo vašom zamestnaní budú diať priaznivé zmeny. Práca vám pôjde od ruky a čo vás určite poteší je to, že vaša finančná situácia je na vzostupe. Piatok bude pokojný. V súkromí už v pondelok prežijete veľa láskyplných chvíľ s vašimi partnermi a tieto pocity si prenesiete aj do nadchádzajúceho víkendu, ktorý bude veľmi príjemný.

BLÍŽENCI

Napriek tomu, že ste v tieto dni bez nálady, možno až depresívny, ste vo vašom zamestnaní mimoriadne úspešný vo všetkom, čo budete robiť. Dokonca sa vám bude dariť v budovaní vašej kariéry. Váš súkromný život bude v tomto týždni pod jedným znakom a tým je láska. Hlavne v pondelok, utorok a v nedeľu si jej užijete do sýta.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM