Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Jedno znamenie čaká TOP pracovný týždeň roka!

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 25. - 31. októbra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Jedno znamenie čaká TOP pracovný týždeň roka!
Zdroj: pixabay.com

Baran

Po dlhom čase je pred vami konečne pokojný a v každej oblasti pracovne priaznivý týždeň čo vás teší a okrem toho sa cítite vo výbornej forme, máte chuť niečo výnimočné dokázať a cítite sa tak sebaisto, že ste ochotní prijať akúkoľvek výzvu. Súkromie vám v priebehu týchto dní zaplní láska v každej jej podobe. Nadchádzajúci víkend prežijete v pokojnej atmosfére.

Býk

V priebehu pondelka a utorka vás zamestnávatelia oboznámia so zmenami, ktoré chystajú, ale nemusíte sa obávať, budú mať pre vás pozitívny charakter. Zbytok pracovného týždňa prebehne v pokojnom duchu. Príjemnú atmosféru si budete užívať aj vo vašom osobnom živote a všetko to pekné vyvrcholí cez víkend, takže očakávajte aj všetky možnosti, ktoré sú spojené s romantikou, ale aj vášňou.

Blíženci

Máte pred sebou pohodový a úspešný pracovný týždeň. Zvlášť jeho prvá polovica vám prináša okrem iného aj uznanie zo strany spolupracovníkov, ale aj vašich nadriadených. Na tom všetkom vás zvlášť teší, že si vašu snahu všimli hlavne tí, ktorí vám dokážu pomôcť dosiahnuť vaše ciele v rámci kariéry. V súkromí pozor na utorok, hrozia hádky, ale už v piatok si doprajete veľa citov a lásky a to všetko bude pokračovať aj cez víkend.

Rak

V zamestnaní okrem utorka, kedy by ste nemali robiť žiadne dôležité rozhodnutia, vás čaká len úspech. Ten sa bude týkať pracovných výsledkov, kariéry a, samozrejme, aj veľmi dobrých finančných ziskov. V súkromí vám nepriaznivé pracovné udalosti počas utorka vynahradí veľa lásky zo strany vašich partnerov a tú si budete spoločne užívať aj v nedeľu a to plným priehrštím.

Ďalšie znamenia nájdete na druhej strane.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM