Rastislav Búgel Zo Slovenska

Tri banky ohlásili veľké ODSTÁVKY: Toto všetko NEBUDE fungovať!

Ak ste klientom jednej z týchto bánk, dobre sa pripravte. Fungovať nebude viacero služieb.

Ilustračný obrázok k článku Tri banky ohlásili veľké ODSTÁVKY: Toto všetko NEBUDE fungovať!
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Trojica známych bánk informovala o plánovaných odstávkach. Nočná údržba elektronického bankovníctva sa dotkne napríklad Poštovej banky.

„V noci z piatka 21.6. na sobotu 22.6. od 22.00 hod. do 6.00 hod. budú z dôvodu nočnej údržby Internet banking a Mobilná aplikácia nedostupné. Za obmedzenie sa ospravedlňujeme,“ informovala banka.

Aj VÚB

Ďalšou je VÚB banka. V noci z piatka na sobotu od 00.00 do 7.00 prebehne plánovaná technická odstávka online bankovníctva.

Banka to odôvodňuje zlepšovaním a skvalitňovaním jej služieb. „Za obmedzenia sa ospravedlňujeme a ďakujeme za dôveru a trpezlivosť,“ dodáva.

Veľká odstávka

Treťou v poradí je mBank: „V snahe skvalitniť naše služby sa v nedeľu 23. 6. 2024 v čase od 2:30 do 9:00 uskutoční plánovaná odstávka našich systémov.“

V uvedenom čase nebudú dostupné platby kartou na internete.

Platby kartou na termináloch v obchodoch a výbery z bankomatov budú fungovať bez obmedzení. V čase od 2.30 do 9.00 hodiny nebudú dostupné tieto služby: internet banking, mobilná aplikácia, platby kartou na internete (ak je vyžadované potvrdenie platby v mobilnej aplikácii alebo pomocou SMS), SMS, mLinka a systém žiadostí o produkty.

„Ak máte po ukončení odstávky problém s prihlásením do internet bankingu, vyčistite vyrovnávaciu pamäť prehliadača (tzv. cache) stlačením klávesy F5, resp. kombináciou kláves CTRL+F5, alebo vymažte cookies vo vašom prehliadači,“ upozorňuje mBank.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM