Magazín

TREND storočia? Žena si doma lacno vyrobila nočný stolík z chlebníkov!

Vysoká cena nového nočného stolíka prinútila ženu vyrobiť si vlastný. Z jej originálneho nápadu sa stal virálny hit, ktorý doma skúšajú všetci.

Ilustračný obrázok k článku TREND storočia? Žena si doma lacno vyrobila nočný stolík z chlebníkov!
9
Galéria

Sociálne siete posledné mesiace zaplavili fotografie a videonávody na výrobu nočných stolíkov z chlebníkov. Znie to bizarne, ale výsledok je ohromujúci.

Nápad sa do celého sveta prostredníctvom internetu šíri z Austrálie. Stojí za ním domáca kutilka a dekoratérka Kristine Ham, ktorá vystupuje na Instagrame pod menom @extra.ordina­ry.home.

Prečítajte si tiež

Na konte má veľa inšpiratívnych príspevkov a vychytávok, ako si skrášliť domácnosť. Medzi najpopulárnejšie však jednoznačne patrí nočný stolík z chlebníkov.

Šikovná Austrálčanka v niekoľkých krokoch premenila dva klasické chlebníky na praktický a pekný nočný stolík.

Ako na to?

Kristine si kúpila dva drevené chlebníky, cena jedného je od 10 do 15 eur, a spojila ich lepidlom. Môžete použiť aj skrutky.

Na spodok skrutkami pripevnila nožičky, ktoré tiež kúpite za pár eur. Na záver stolík už len pretrela farbou.

Reakcie nenechali na seba dlho čakať. Mnohí označili tento trend „za najlepší zlepšovák, aký kedy videli“. Či to naozaj funguje si vyskúšala aj známa britská hviezda Stacey Solomon, ktorá nápad označila za trend storočia

Skúsite ho tiež? Ak sa chcete inšpirovať napíšte do vyhľadávača „bread box nightstand“. Ani nespoznáte, že ide o obyčajné chlebníky. Inšpiráciu nájdete aj v našej galérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

TREND storočia? Žena si doma lacno vyrobila nočný stolík z chlebníkov!
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM