han Politika

TRAPAS Remišovej pred celým Slovenskom: Kedy sa doučí základné fakty o DPH?

Nikto nie je bezchybný. To platí o každom z nás, no urobiť tú istú zásadnú chybu pri základných skutočnostiach, je poriadny prešľap. Dopustila sa ho Veronika Remišová.

Ilustračný obrázok k článku TRAPAS Remišovej pred celým Slovenskom: Kedy sa doučí základné fakty o DPH?
Zdroj: Facebook.com/Na telo s Michalom Kovačičom

Predsedkyňa politickej strany ZA ĽUDÍ, podpredsedníčka vlády Slovenskej republiky a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR si urobila hanbu počas diskusnej relácii Na telo, ktorú moderuje Michal Kovačič.

Jej protivníkom bol líder Hlasu-SD Peter Pellegrini, ktorý sa takisto čudoval, že ministerka nevedela, aká je na Slovensku výška DPH. Na tom by nebolo až tak nič zlé, veď „okno“ môže mať každý. Lenže, Remišová nevedela na túto otázku odpovedať už po druhý raz.

Michal Kovačič sa v sledovanej politickej relácii opýtal ministerky otázku, ktorú poslal divák. Tá znela, či sa už doučila všetky základné sadzby pri daniach. Veronika Remišová sa začala vykrúcať a vyhýbať sa odpovedi, ale moderátor na ňu zatlačil. „A teraz tú odpoveď.“

Chcela to „ukecať“

„Musím v hlave držať dosť iných čísel z eurofondov, takže hádam mi to diváci odpustia,“ poznamenala Remišová. Ani to nestačilo moderátorovi a zopakoval otázku. „Keď na budúce budete robiť vedomostný kvíz, môžete ma zavolať, ale teraz…“ hľadala Remišová slová, ale Kovačič bol neoblomný: „Neviete?“

„Nebudem odpovedať ani teraz, ani na budúce,“ zakončila trápne minúty Remišová.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM