Aktualizované Krimi

TRAGICKÝ záver týždňa! Nehoda pri Prievidzi si vyžiadala 2 mŕtvych a viacero zranených

Piatková večerná zrážka dvoch osobných áut a autobusu za Prievidzou si vyžiadala dvoch mŕtvych a viacero zranených.

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÝ záver týždňa! Nehoda pri Prievidzi si vyžiadala 2 mŕtvych a viacero zranených
6
Galéria

Zrážka dvoch osobných áut a autobusu v piatok po 20.00 h za Prievidzou si vyžiadala dvoch mŕtvych a viacero zranených. TASR to potvrdil hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

„Nehodu neprežili dvaja ľudia z jedného z osobných áut. V ďalšom osobnom aute utrpeli ľudia ľahšie zranenia. V autobuse sa v čase zrážky viezlo 16 ľudí, z toho 14 sa zranilo ľahko a traja ťažko, vrátane vodiča,“ uviedol Petrík.

Na mieste podľa neho zasahovali desiati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Prievidze s troma kusmi techniky. Zabezpečovali miesto udalosti, vyslobodzovali z áut zakliesnené osoby a poskytovali zraneným prvú pomoc do príchodu záchrannej zdravotnej služby.

Záchranári do nemocníc previezli osem zranených, z toho dvoch s ťažkými poraneniami, uviedla pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. „Záchranári na mieste ošetrili aj tri ďalšie osoby, ich transport do nemocnice potrebný nebol,“ doplnila.

K zrážke dvoch osobných áut a autobusu došlo na ceste I/64 smerom na obec Nedožery-Brezany (okres Prievidza). Cesta je podľa polície neprejazdná, dopravu riadia policajti.

Tragická nehoda autobusu a dvoch áut za Prievidzou
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM