han Krimi

TRAGÉDIA v Michalovciach: ZAVRAŽDIL muž svoju manželku a dve deti kvôli DLHOM? FOTO

Obhliadkou miesta činu začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA v Michalovciach: ZAVRAŽDIL muž svoju manželku a dve deti kvôli DLHOM? FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR/Roman Hanc

O štyroch osobách bez známok života, ktoré našli v utorok (17. 1.) podvečer v jednom z bytov v Michalovciach, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

Viac k prípadu

Po oznámení na tiesňovej linke našli policajti v byte telá dvoch dospelých osôb a dvoch detí. „Ulicami mesta Michalovce sa okamžite začali šíriť špekulácie, dohady a dezinformácie o tom, čo sa za dverami bytu vlastne stalo a či údajný vrah naďalej nebehá po slobode. Je nevyhnutné upokojiť širokú verejnosť, že podľa doposiaľ získaných, zhromaždených a vyhodnotených informácií ide o rodinnú tragédiu,“ uviedla.

Kedy, akým spôsobom, za akých okolností a prečo k nej vlastne došlo, je predmetom ďalšieho rozsiahleho vyšetrovania.

Poznamenala, že dokumentovanie takejto tragédie je mimoriadne náročné a zdĺhavé. Policajti zaisťovali stopy a dôkazy do skorých ranných hodín, všetky putovali na kriminalisticko-expertízne skúmanie.

„Vyšetrovanie prípadov má svoje postupy, v tomto prípade ide aj o mimoriadne citlivý prípad a zverejnenie akýchkoľvek, hoci aj čiastkových informácií, môže zmariť alebo sťažiť ďalší postup vo vyšetrovaní,“ dodala s tým, že ak zistia informácie, ktoré bude možné verejnosti poskytnúť, zverejnia ich hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí.

Finančné problémy

Ako uvádza portál tvnoviny.sk, otec rodiny mal zabiť manželku a aj svoje dve deti. Martina a Zuzanu. Napokon si mal zobrať život sám.

„Muž mal údajne veľké finančné problémy a takto sa rozhodol riešiť svoju situáciu. V minulosti patril medzi prosperujúcich podnikateľov, vlastnil internetovú firmu, ktorú pred niekoľkými rokmi predal. Peniaze z predaja však zle investoval a o väčšinu z nich prišiel. Vtedy to s ním začalo ísť dole kopcom, manželka sa s ním chcela rozviesť,“ píše portál TV Markíza.

Povedal to bratovi?

Podľa zistení denníka Plus JEDEN DEŇ mal muž po hroznom čine zavolať bratovi do Košíc.

„Na rohožku pred dverami bytu položil kľúče s obálkou a list s odkazom vstúpte. Cez víkend už neboli deti online, nedalo sa s nimi kontaktovať. Učitelia ich alarmovali, lebo neprišli do školy. Rodičia nedvíhali mobily, učitelia sa nevedeli s nimi spojiť. Kontaktovať deti sa pokúšali aj ich spolužiaci,“ píše denník.

Výber z aktuálnych tém:

Obrovská tragédia v Michalovciach
7
Galéria
Zdroj: TASR/Roman Hanc
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM