Aktualizované han Regióny

TRAGÉDIA v Košiciach: Na robotníkov SPADLA strecha, jeden z nich prišiel o život, FOTO

Pri búracích prácach domu v Košiciach prišla v stredu dopoludnia o život jedna osoba.

Ilustračný obrázok k článku TRAGÉDIA v Košiciach: Na robotníkov SPADLA strecha, jeden z nich prišiel o život, FOTO
4
Galéria

O nešťastí informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti.

Pri búracích prácach

Známe je zatiaľ to, že ku tragédii prišlo dnes (28. 9.) v dopoludňajších hodinách. „Dnes dopoludnia došlo v Košiciach k tragédii, keď sa počas búracích prác domu prepadol krov strechy, ktorý zavalil robotníkov. Jedna osoba utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ uvádza na Facebooku polícia.

„Na mieste sú všetky záchranné zložky. Ulica je uzatvorená. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia dovolí,“ dodali krátko po nešťastí policajti.

Ďalší zranení

Polícia v popoludnňajších hodinách potvrdila, že pri búracích prácach sa zranili ďalší dvaja ľudia. Spadnutá strecha ich mala zavaliť. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Jana Mésarová s tým, že rozsah zranení zatiaľ nemajú k dispozícii.

K tragickej udalosti došlo v stredu okolo 10.00 hod. na ulici Slovenskej jednoty. „Podľa prvotných informácií oporný múr rodinného domu zavalil pracovníkov, ktorí tam vykonávali rekonštrukčné práce,“ uviedla Mésarová. Polícia predtým informovala, že robotníkov zavalil krov strechy, ktorý sa prepadol.

Bližšie okolnosti, za akých k tejto tragickej udalosti došlo, policajti podľa jej slov zisťujú.

Ďalšie aktuálne témy

AKTUÁLNE: PRI BÚRACÍCH PRÁCACH DOMU V KOŠICIACH SA PREPADLA STRECHA Dnes dopoludnia došlo v Košiciach k tragédii, keď...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Wednesday, September 28, 2022
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM