Krimi Zo zahraničia

Talian ozbrojený NOŽOM prepadol Slováka: Policajtom sa pokúsil utiecť na KONI!

Poriadne nepríjemný incident sa prihodil Slovákovi Dominikovi. S nožom v ruke ho okradol jeho taliansky kolega.

Ilustračný obrázok k článku Talian ozbrojený NOŽOM prepadol Slováka: Policajtom sa pokúsil utiecť na KONI!
Zdroj: Unsplash.com , Pixabay.com

Slováka Dominika v noci v Rakúsku napadol 20-ročný Talian Lorenzo. Podľa Dominikových slov bol útočníkom jeho kolega. Ten sa po niekoľkých dňoch vrátil z Berlína. Po príchode sa mal správať veľmi čudne. „Rozprával sa sám so sebou, nevychádzal z izby, mal akoby paranoju. V ten deň som si varil obed a videl som, ako vyšiel z izby s nožíkom v ruke,“ cituje slová Slováka portál noviny.sk.

S nožom v ruke

Vystrašený Dominik za zamkol v izbe. Po krátkom čase sa mal taliansky kolega vrátiť späť do ubytovne.

Dominik počul, ako na seba po taliansky pokrikujú s ďalším kolegom. Lorenzo si to zamieril k dverám, za ktorými sa ukrýval Slovák.

Talian začal kopať do dverí a na Dominika kričal, aby ich otvoril: „Zo strachu som nevedel, čo mám robiť, tak som tie dvere otvoril. Videl som ho s nožíkom ako kričí po mne a aby som mu dal kľúče od auta.“

Dominik v strachu o svoj život Talianovi kľúče odovzdal a utekal sa ukryť k svojej krstnej mame. Od nej potom zavolal na políciu. Kým sa Lorenzovi podarilo auto naštartovať, chaoticky okolo neho pobehoval.

Auto rozbil, utiecť chcel na koni

Mladý Talian unikal v aute a potom pešo. Útek s kradnutým autom skončil nárazom do múru. Podľa Dominika je odhadovaná škoda na aute na úrovni 7– až 8-tisíc eur.

Podľa TV JOJ sa 20-ročný Talian pokúsil policajtom utiecť na neosedlanom koni. Dlho však neunikal. Kôň zlodeja zhodil. Mladík sa policajtom bránil, pri zákroku ich napadol a vážne poškodil aj policajné auto.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM