han Zo Slovenska

TAKTO sme ju už dlho nevideli: Čaputová sa nahodila do šiat a OČARILA aj Macrona! FOTO

Naša prezidentka Zuzana Čaputová zanechala na samite severoatlantickej aliancie NATO v španielskom Madride skvelý dojem.

Ilustračný obrázok k článku TAKTO sme ju už dlho nevideli: Čaputová sa nahodila do šiat a OČARILA aj Macrona! FOTO
6
Galéria

Prezidentka Slovenska zažiarila ako už dlho nie. Na samite zvolila vkusný tmavý outfit a medzi svetovými politikmi vytŕčala z davu.

Reprezentácia ako lusk

Čaputová sa vybrala na stretnutie svetových politických špičiek do hlavného mesta Španielska, kde sa rieši ďalší postup proti ruskej agresii na Ukrajine. Na samite nechýbali lídri, ktorých naša prezidentka očarila natoľko, že napríklad taký francúzsky prezident ju pobozkal!

Emmanuel Macron tak učinil pri zvítaní sa. Samozrejme, išlo o úctivé prejavenie pozdravu ako pravý džentlmen.

Hlava štátu si na významné stretnutie pripravila tmavší outfit, ktorý pozostával s čiernej sukne lemujúcu bielymi trblietkami, tmavých lodičiek a čiernej blúzke pripomínajúcu horný diel šatov.

„Pred rokovaním lídrov na samite NATO v Madride nás španielsky kráľovský pár – kráľ Filip VI. a jeho manželka kráľovná Letizia, pozvali na slávnostnú večeru,“ napísala na Facebooku Čaputová.

„Svetoví lídri budú prijímať rozhodnutia, za ktoré sa aj naša krajina posledných šesť mesiacov veľmi aktívne zasadzovala. Je to ukážka toho, že ak sa zmobilizujeme a máme spoločný záujem, Slovensko vie v EÚ aj v NATO presadiť veľa,“ dodala slovenská prezidentka.

Ďalšie aktuálne témy

Čaputová na summite NATO zažiarila
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM