han Politika

Tabák podala na Cigánikovú trestné oznámenie: Poslanci by nemali byť OŽRATÍ a zdrogovaní

Spor poslankýň NR SR Romany Tabák a Jany Bittó Cigánikovej sa ani zďaleka neskončil. Na svete ja ďalšie trestné oznámenie.

Ilustračný obrázok k článku Tabák podala na Cigánikovú trestné oznámenie: Poslanci by nemali byť OŽRATÍ a zdrogovaní
Zdroj: Facebook.com/Romana Tabak , Facebook.com/Janka Bittó Cigániková - Fungujúce zdravotníctvo

Trestné oznámenie podala Romana Tabák na margo bitky, ktorá sa udiala pred niekoľkými dňami v nočnom podniku v hlavnom meste. Podľa slov Jany Bittó Cigánikovej ju bývalá tenistka surovo napadla. Aj ona mala po incidente podať trestné oznámenie.

„Podala som trestné oznámenie na pani poslankyňu Cigánikovú. Po konzultácii s advokátom som sa rozhodla takto reagovať, nakoľko pani Cigániková naďalej podniká zákerné kroky voči mojej osobe, hoci dobre vie, že incident ktorý bol v médiách opisovaný ako môj útok na ňu, vyvolala ona sama,“ uviedla Tabák, inak členka poslaneckého klubu Sme rodina, na sociálnej sieti.

Ako to bolo?

Spomínaná bitka bola medializovaná niekoľko dní, ale Tabák sa teraz rozhodla podniknúť právne kroky. „Môže však byť pravdou, že si to pre svoju totálnu opitosť a pravdepodobne aj požitie omamných látok nepamätá,“ píše bývalá poslankyňa OĽANO na Facebooku o svojej poslaneckej kolegyni.

„Pôvodne som to vôbec nechcela ani medializovať a ani podnikať iné kroky, ale som prinútená takýmto spôsobom sa brániť po právnej stránke, rovnako, ako som sa na koncerte musela brániť jej verbálnemu a fyzickému útoku,“ pokračovala Tabák.

Drogy a alkohol

Bývalá juniorská svetová hráčka sa zmienila aj o tragédii na zastávke MHD na Zochovej. „Ako športovec som odporcom neprimeraného požívania alkoholu a vôbec sa nestotožňujem s legalizáciou drog, nakoľko robia z ľudí zvieratá, ktoré nedokážu zodpovedať za svoje činy, o čom sme sa nanesťastie presvedčili aj pri tragickej dopravnej nehode na Zochovej,“ napísala.

Na záver si neodpustila ostrú poznámku: „U pani Cigánikovej nejde o prvý incident, kedy nedokázala odolať nástrahám návykových látok. Bežný človek sa však bojí ísť s ňou do sporu.“

„Myslím si, že ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci v NR SR,“ zakončila Tabák svoj príspevok na Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

➖Podala som TRESTNÉ OZNÁMENIE na pani poslankyňu Cigánikovú ! Po konzultácii s advokátom som sa rozhodla takto...

Posted by Romana Tabak on Wednesday, October 5, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM