Aktualizované KAW Správy Zo Slovenska

Svetoznámy Jean-Claude van Damme NEČAKANE v Michalovciach! Čo robil na Slovensku?

Na Slovensku sa zastavil hrdina známy z akčných filmov.

Ilustračný obrázok k článku Svetoznámy Jean-Claude van Damme NEČAKANE v Michalovciach! Čo robil na Slovensku?
12
Galéria

Takáto návšteva sa len tak nevidí. Z čista-jasna sa objavil v Michalovciach hrdina akčných filmov – svetoznámy Jean-Claude van Damme.

Skutočne výnimočná návšteva

Na svojej ceste z Ukrajiny sa zastavil na mestskom úrade. Primátor mesta označil jeho návštevu ako skutočne výnimočnú.

Aj keď len krátka, ale o to vzácnejšia, bola dnešná návšteva. Som nesmierne rád, že Jean-Claude van Damme si našiel čas a prišiel na mestský úrad. Stretnutie s ním bolo naozaj výnimočné a ja verím, že do srdca Zemplína zavíta opäť,“ napísal primátor Michaloviec na sociálnu sieť.

Jean-Claude van Damme nie je len úspešný herec, ale vo veľkej miere sa venuje šíreniu osvety a propagácii športu a bojových umení.

Primátor Miroslav Dufinec verí, že jeho najbližšia návšteva bude spojená so zaujímavým projektom, na ktorom už teraz pracuje.

Bolo to priateľské stretnutie, no veríme, že v budúcnosti sa nám podarí nadviazať spoluprácu,“ dodal na sociálnej sieti primátor.

V utajení

Herec svoju cestu na Ukrajinu nikde neoznámil. Známou sa však stala po tom, čo miestny lekár zverejnil fotografiu s ním na sociálnych sieťach. Informuje o tom portál EuroWeeklyNEWS.

Klinika odmietla povedať, čo tam Van Damme robil. On sám vyslovene nechcel svoj príchod medializovať. Niektoré miestne médiá s odvolaním sa na zdroje zároveň uviedli, že herec tam údajne prišiel „pre zdravotné problémy“.

Pred ním na Ukrajinu zavítali aj ďalší známi herci, hudobníci a televízni moderátori. Medzi nimi Angelina Jolie, Sean Penn a Bear Grylls.

Jean-Claude Van Damme v Michalovciach
12
Galéria

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM