TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Hororová nehoda Slovákov na rakúskej diaľnici, spolujazdec je mŕtvy! VIDEO

Na diaľnici v Rakúsku došlo k vážnej nehode kamióna so Slovákmi, spolujazdec ťažkým zraneniam podľahol.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Hororová nehoda Slovákov na rakúskej diaľnici, spolujazdec je mŕtvy! VIDEO
Zdroj: Youtube.com/fotokerschi

Ešte minulú stredu viedol 37-ročný Slovák kamión po diaľnici Innkreis (A8) smerom na Suben. Ako informoval tamojší server Volksblatt.at, okolo 6:30 došlo v Antiesenhofene k vážnej nehode.

Vodič náhle a z neznámych príčin zišiel z cesty, asi 50 metrov išiel po trávnatom okraji vozovky, následne prešiel ešte viac doprava na násyp, až sa napokon prevrátil na ľavú stranu.

Šofér sa pri nehode vážne zranil, no ešte horšie dopadol jeho 45-ročný spolujazdec, taktiež Slovák, ktorý zostal zakliesnený medzi volantom a čelným sklom.

Pri nehode zasahovali dobrovoľní hasiči z Ort im Innkreis a Antiesenhofenu. Vodiča previezla sanitka do nemocnice v meste Ried. Spolujazdca previezol záchranársky vrtuľník do nemocnice v Passau. Diaľnica bola uzavretá približne tri hodiny.

Dnes rakúska polícia oznámila mimoriadne smutnú správu, a to že spolujazdec v sobotu večer svojim vážnym zraneniam v nemocnici podľahol.

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM