Rastislav Búgel Magazín Ona

Švajdová Puškárová už Televízne noviny moderovať NEBUDE! Prichádza s VLASTNÝM projektom

Obľúbená moderátorka už nebude hlavnou tvárou najsledovanejšej spravodajskej relácie. Diváci ju však na obrazovkách aj tak uvidia.

Ilustračný obrázok k článku Švajdová Puškárová už Televízne noviny moderovať NEBUDE! Prichádza s VLASTNÝM projektom
Zdroj: Instagram.com/zlaticapuskarova

46-ročná Zlatica Švajdová Puškárová bola dlhoročnou moderátorkou Televíznych novín na Markíze. Na niekoľko mesiacov sa z vysielania stiahla, pričom sa divákom opäť prihovorila 14. júna, keď moderovala 15-minútový rozhovor so Zuzanou Čaputovou.

Švajdová Puškárová sa teraz naplno vracia na obrazovky, no už nie ako moderátorka spravodajskej relácie.

S vlastným autorským projektom sa stane súčasťou sobotných vydaní Televíznych novín s názvom "Zlaté talenty so Zlaticou.“ Moderátorka vezme do ruky mikrofón a bude cestovať naprieč Slovenskom. Divákom bude predstavovať rôznych talentovaných ľudí. Informoval o tom web markiza.sk.

Ukáže „neviditeľné“ talenty

„Zobrala som kameru, mikrofón do ruky a hľadám inú tvár Slovenska. Budem netradičnou formou vyhľadávať mladé, šikovné, častokrát až svetové talenty, ktoré sú napriek skvelým úspechom spoločensky neviditeľné. Chcem tak prispieť k tomu, aby sa upriamila pozornosť na talenty, ktoré svojimi schopnosťami inšpirujú a motivujú nielen svoju generáciu, ale celú spoločnosť. Vidím príležitosť práve v tomto kritickom období prirodzene vyvolať hrdosť a nie nenávisť,“ vraví Zlatica Švajdová Puškárová. 

Stále s ňou počítajú

„Veľmi nás teší, že sa Zlatica vracia na obrazovky TV Markíza a že bude môcť v Televíznych novinách opäť preukázať svoj nesporný novinársky talent. Keďže sa chce plne venovať svojmu autorskému seriálu, nateraz sa s ňou diváci a diváčky nebudú stretávať v pozícii moderátorky hlavnej spravodajskej relácie. Naďalej s ňou však počítame aj pri moderovaní mimoriadnych relácií pri príležitosti významných slovenských i svetových udalostí,“ prezradil riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza Michal Kratochvíl.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM