Rastislav Búgel Zo Slovenska

Švajdová Puškárová sa VRACIA na obrazovky: Prezradila DETAILY! Čo uvidíme už túto sobotu?

Obľúbená moderátorka hlási návrat na obrazovky Markízy. Čo si pripravila pre divákov?

Ilustračný obrázok k článku Švajdová Puškárová sa VRACIA na obrazovky: Prezradila DETAILY! Čo uvidíme už túto sobotu?
Zdroj: Instagram.com/zlaticapuskarova

Zlatica Švajdová Puškárová sa naplno vracia do vysielania televízie Markíza. Nebude však moderátorkou Televíznych novín. Divákom sa predstaví s vlastným autorským projektom.

Na obrazovkách ju uvidíme už túto sobotu 6. júla!

Ide o pravidelnú reportážnu sériu s názvom „Zlaté talenty so Zlaticou“, ktorá sa stane stabilnou súčasťou sobotných vydaní Televíznych novín.

Odhalí skryté talenty

Novinárka bude cestovať po celom Slovensku a bude prinášať príbehy talentovaných ľudí, ktorí si zaslúžia našu pozornosť. V prvom vydaní uvidíme mladého huslistu Tea Gertlera. Ten sa začal hre na husle venovať už ako 4-ročný. Uznanie mu prejavili aj zahraničné hviezdy a povyhrával niekoľko medzinárodných súťaží.

Fenomenálny mladík

​„Teším sa, že práve v Zlatých talentoch sme objavili Tea, ktorý na husliach sprevádza taliansku hviezdu Andreu Bocelliho aj španielskeho velikána Plácida Dominga. Je to fenomenálny a mimoriadne nadaný mladý hudobník, ktorý má len 16 rokov, no vystupuje na javiskách po celej Európe,“ povedala moderátorka pre web televízie Markíza.

„Osobne som osem rokov hrala na klavíri a viem, aké náročné je dosiahnuť úspech v hudbe. Síce som bola netalentovaná klaviristka, ale táto skúsenosť mi ukázala, koľko úsilia si vyžaduje hra na hudobný nástroj. O to väčší obdiv mám k nadaným ľuďom, akým je Teo. Nenechajte si preto ujsť premiérovú reportáž a zoznámte sa s týmto – ako hovoria mnohí hudobní odborníci – zázračným dieťaťom,“ dodala.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM