han Regióny

SÚLOŽIACI párik z čakárne bol hitom internetu: Muž na RADOVÁNKY doplatil, skončil v base!

Spomínate si na úsmevnú správu o súložiacom páriku, ktorá obletela Slovensko? Muž a žena sa oddali radovánkam priamo v priestoroch čakárne na vlakovej stanici v Liptovskom Hrádku. Ale pozor, prípad má dohru!

Ilustračný obrázok k článku SÚLOŽIACI párik z čakárne bol hitom internetu: Muž na RADOVÁNKY doplatil, skončil v base!
Zdroj: Facebook.com/Mestská polícia Liptovský Hrádok

Oddali sa radovánkam

O kurióznom prípade informovala mestská polícia v Liptovskom Hrádku na sociálnej sieti. „Včera 6.2.2023 vo večerných hodinách, bolo hliadke telefonicky nahlásené, že v priestoroch čakárne ŽSR (Železnice Slovenskej republiky, pozn. red.) sa nachádzajú dve osoby, ktoré tam súložia,“ uvádza polícia v statuse.

My sme o tom informovali v TOMTO článku.

Po tom, čo do priestorov čakárne vkročili mestskí policajti, párik činnosť okamžite prerušil. „Na mieste bola zistená ich totožnosť, pre podozrenie zo spáchania trestného činu, boli na mieste zadržaní a následne bola privolaná hliadka Okresného oddelenia Policajného zboru,“ dodala mestská polícia na Facebooku..

Neskôr celú záležitosť prevzala železničná polícia, ktorá voči osobám vzniesla obvinenie z trestného činu výtržníctva.

Ďalšie aktuálne témy

Skončil za mrežami

Celý prípad je však už uzavretý, o čom, informuje portál myliptov.sme.sk. Detaily celého prípadu prináša trestný rozkaz.

„Vykonával súlož tak, že D. Š. U. kľačala na kolenách a podopierala sa rukami položenými na podlahe, pričom mala stiahnuté nohavice a spodnú bielizeň a L. Š., rovnako so stiahnutými nohavicami a spodnou bielizňou, kľačiac za ňou do nej vnikal odzadu, čo v očitých svedkoch, maloletom XY a privolanom príslušníkovi mestskej polície, vyvolalo pohoršenie,“ uvádza sa v trestnom rozkaze, ktorý ako prvý priniesol spomínaný portál myliptov.sme.sk.

Konečný verdikt prokuratúry je taký, že kým žene obvinenie zastavila, jej muž si odpyká štvormesačný trest vo väzení. Ako to okomentoval sudca: „Muž sa fyzicky na mieste verejnosti prístupnom hrubej neslušnosti tým, že vyvolával verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku, čím spáchal prečin výtržníctva.“

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM