han Zo Slovenska

Ste očkovaní a súťažíte v LOTÉRII: Pozrite sa, či patríte k ďalším šťastným VÝHERCOM!

Pápež síce odišiel, ale výhercovia očkovacej lotérie sa žrebujú stále. Nie ste medzi nimi?

Ilustračný obrázok k článku Ste očkovaní a súťažíte v LOTÉRII: Pozrite sa, či patríte k ďalším šťastným VÝHERCOM!
Zdroj: www.rtvs.sk

Celé Slovensko bolo od nedele na nohách, keďže bol u nás na návšteve pápež František. Ten je však už naspäť vo Vatikáne, tak sme si posvietili na tých, ktorí si mohli vylepšiť svoje bankové konto.

Najbližšia časť hlavnej šou Byť zdravý je výhra, v ktorej môžu súťažiaci vyhrať aj niekoľko sto-tisíc eur, je na programe až v nedeľu. Lenže, z celkovej sumy 21 miliónov eur, ktoré vyčlenil rezort financií na lotériu, sa žrebujú aj menšie sumy. Aj tie ponúka RTVS vo svojom vysielacom čase.

Kontrola výhercov

No a tie nižšie čiastky v hodnote 100, 1 000 a 10 000 eur sa žrebujú v bežné dni. Ministerstvo financií šťastných občanov priebežne zverejňuje na TEJTO webovej stránke. Ak ste sa do lotérie zapojili, práve tam zistíte, či budete vďaka očkovaniu o niečo bohatší.

Kontrola výhercov sa vykonáva prostredníctvom toho, že do tabuliek zadáte krstné meno, miesto trvalej adresy a kódu. Ten održal každý zúčastnený formou smsiek.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM