han Zo Slovenska

Štátna lotéria má nových výhercov: TÍTO piati šťastlivci si prilepšia o 10-tisíc eur! FOTO

Od polovice augusta na Slovensku prebieha očkovacia lotéria. Výhercovia sa žrebovali aj včera (11.10.) a my vám prinášame 25 ľudí, ktorí sa zaradili ku tým šťastným.

Ilustračný obrázok k článku Štátna lotéria má nových výhercov: TÍTO piati šťastlivci si prilepšia o 10-tisíc eur! FOTO
8
Galéria

Očkovacia lotéria sa po prvý raz od jej začiatku (15. august) vysielala namiesto nedele v sobotu. Stalo sa tak kvôli zmene vysielacieho programu RTVS. V nedeľu o 20.30 ju totiž nahradila nová šou: Pečie celé Slovensko.

Všetci zaočkovaní a zaregistrovaní tak upriamili pozornosť na sobotu večer, kedy na Jednotke prebiehal prvý priamy prenos relácie, ktorú moderovali aj tentoraz Vera Wisterová s Marcelom Forgáčom.

Kto vyhral?

Ako prvá bola vylosovaná Mária z Varechoviec, ktorá síce telefón zdvihla, ale spojenie sa prerušilo. Namiesto 101-tisíc tak vyhrala „len“ tisícku. Ďalšia v poradí bola Mária zo Sniny, ktorá splnila všetky potrebné záležitosti a vyhrala 201-tisíc!

Rovnako sa darilo aj Anne z Nemšovej, ktorá tak získala 101-tisíc. „To budeme mať krásne Vianoce. Mám totiž štyri deti a šesť vnúčatiek,“ povedala šťastná výherkyňa.

Potom prišli dvaja vyžrebovaní, ktorým sa nedarilo. Respektíve, vôbec nezdvihli telefón. Prišli tak vysoké výhry. Ide o Evu z Komárna a Jozefa z Krásnej Lúky.

Znamená to, že počas budúcej soboty bude prvý šťastní vyžrebovaní hrať o 301-tisíc eur!

V pondelok sa žrebovali nižšie sumy. Kto sa mohol radovať, nájdete na ďalšej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM