han Zo Slovenska

Správanie pracovníka generálnej prokuratúry POBÚRILO ľudí: Ti SKOPNEM ten bicykel! VIDEO

Ako málo stačí ku neprimeranému spôsobu správania. Presvedčili sa o tom ľudia v hlavnom meste, keď natrafili na nahnevaného muža.

Ilustračný obrázok k článku Správanie pracovníka generálnej prokuratúry POBÚRILO ľudí: Ti SKOPNEM ten bicykel! VIDEO
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Po Facebooku sa šíri záznam, na ktorom je vidieť poriadne nahnevaného muža. Ten podľa jeho slov pracuje na generálnej prokuratúre (GP) a chcel práve na mieste jej sídla zaparkovať vozidlo. Vo videu, ktoré zavesila na sociálne siete stránka Naše Slovensko, sa pán vystatoval, že je pracovníkom GP.

Na tom by nebolo nič zlé, keby jeho správanie bolo v rámci slušností. „Ja som prokuratúra generálna,“ hovorí muž, ktorému zavadzal pri parkovaní bicykel. Mimochodom, na mieste, kde odstavil vozidlo, nie je parkovisko.

Následne si prítomní ľudia s mužom vymenili pár slov a vtedy sa začal správať agresívne. „Ti ho skopnem a potom sa budeš čudovať,“ kričal muž a neskôr ešte dodal: „Ja si to už vyriešim po svojom.“

Reakcia nadriadených

Ako napísal portál denníka Plus JEDEN DEŇ, s mužom bol už urobený pohovor a bol upovedomený k tomu, že sa neprimerane choval.

„Za jeho nedôstojné chovanie bude nadriadenými vyvodená zodpovednosť. K uvedenému uviedol, že išlo o chvíľkový skrat, ktorý ho veľmi mrzí,“ uviedol spomínaný portál vyjadrenie GP.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

A takto si tu žijeme: "Ja som generálna prokuratúra" "Ti ten bicykel skopnem a potom sa budeš čudovať"

Posted by Naše Slovensko on Thursday, February 9, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM