Monika Hanigovská Magazín

Šokujúce VIDEO: Talent či hazard? Len 3-ročný chlapec sa premával SÁM na luxusnom FERRARI

Chlapček v škôlkarskom veku si sadol do auta a sám si vyskúšal pretekársky okruh. Video rozdelilo ľudí na dva tábory.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce VIDEO: Talent či hazard? Len 3-ročný chlapec sa premával SÁM na luxusnom FERRARI
Zdroj: Instagram.com/zaynsofuoglu

Má len tri roky, no hračky vymenil za športové Ferrari. Chlapček s menom Zayn Sofuoğlu však nezostal pri detskom elektrickom autíčku alebo ako fanúšik na športovej tribúne.

Zayn si sadol za volant a sám šoféroval športiak v hodnote 550-tisíc dolárov napriek tomu, že chlapec ledva dosiahol na upravené pedále.

„1000 koní pod kontrolou na trati,“ stojí v popisku na jeho Instagrame, ktorý spravujú pravdepodobne jeho rodičia. Video, ako sa chlapček z Turecka preháňa na pretekárskom okruhu, je senzáciou internetu.

Ako vidieť na videu, Ferrari bolo upravené a okrem pedálov prešla zmenou sedačka a riadiaca páka. Tak či onak, najmladší pretekár stihol okrem jazdy odštartovať lavínu reakcií ohľadom jeho veku a bezpečnosti.

Článok pokračuje pod videom.

Má to v krvi?

Na záberoch z internetu vidieť, že chlapček sedí na sedadle vodiča a s autom ľahko manipuluje, keďže Ferrari generuje výkon 986 koní. Otcom mladého „pretekára“ je Kenan Sofuoğlu. Nejde o neznáme meno. Je to bývalý profesionálny motocyklový pretekár. Kenan Sofuoğlu sa tiež mihne vo videu, a to práve vtedy, keď synovi nasadzuje prilbu.

Malého chlapca aj v súkromí obklopujú silné stroje a technické hračky. A tie vidieť na jeho instagramovom účte, ktorý je preplnený športovými aktivitami. Je to priveľa na tak malého chlapca? Odpoveď necháme na vás!

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM