Monika Hanigovská Magazín

Šokujúce VIDEO: Pred húkajúcu SANITKU kráčali chodci, no záver vyhrotila poriadna BIZARNOSŤ!

Prerazili sme na cestách dno? Na internete sa šíri video, pre ktoré nebudete mať pochopenie.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce VIDEO: Pred húkajúcu SANITKU kráčali chodci, no záver vyhrotila poriadna BIZARNOSŤ!
Zdroj: pixabay.com , Twitter.com/DopravavCesku.cz

Na internete sa objavilo šokujúce video z Čiech, ktoré sa šíri rýchlosťou blesku. Vodič natočil poriadne bizarnú situáciu. Čo sa stalo?

Najprv skupina ľudí a potom…

Video z mesta Pelhřimov zachytáva sanitku so zapnutým majákom, ktorá prichádzala z protiľahlej strany križovatky. Sanitka napriek prednosti v jazde nemohla ďalej pokračovať, pretože jej na prechod vbehli chodci. Najprv sa rozbehla chodkyňa a potom sa k nej o niekoľko sekúnd neskôr pridala skupinka ľudí. A to nie je všetko!

Ak ste čakali, že sa sanitka konečne pohne, nedočkáte sa! Naraz sa z druhej strany rozbehol ďalší sólo chodec. A personál v sanitke musel ďalej vyčkávať na mieste.

Záchranárske zložky majú vždy prednosť

Video prebrali mnohé české médiá. Aj v tomto prípade platia rovnaké zákony ako na Slovensku. Záchranárske zložky majú vždy prednosť, a to aj na prechode pre chodcov.

„Podľa zákona pritom nikto nesmie vstupovať na priechod pre chodcov, alebo na vozovku, pokiaľ cez ňu prechádzajú vozidlá s právom prednostnej jazdy,“ pripomína portál Deník.

V bizarnom videu môžete počuť zároveň muža, ktorý bol svedkom situácie a celé to natočil. Ten vôbec neskrýval prekvapenie a chodcom venoval spŕšku nadávok.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM