han Magazín Lifestyle

ŠOKUJÚCA smrť v šoubiznise: Producent filmov Babovřesky či Kameňák sa predávkoval! FOTO

Ako blesk z jasného neba! Tak prišla z Česka správa o smrti filmového producenta Jiřího Jurtina, ktorý spáchal samovraždu.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCA smrť v šoubiznise: Producent filmov Babovřesky či Kameňák sa predávkoval! FOTO
5
Galéria

Niekdajšia hviezda filmového producentského prostredia, inak aj muž s kontroverznou povesťou, je po smrti. Podľa informácií českého portálu eXtra.cz v piatok spáchal samovraždu.

Predávkoval sa liekmi

Ako uvádza spomínaný portál, Jiří Jurtin sa mal predávkovať inzulínom a ďalšími liekmi. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať, ide o rodinnú záležitosť,“ povedala pre eXtra.cz bývalá manželka producenta Denisa a poďakovala za kondolenciu. Čím potvrdila, že jej exmanžel naozaj zomrel.

„Zabil sa v piatok v aute v Hrabalovom Kersku, kde posledné dva roky žil,“ potvrdili jeho smrť českému webu ďalšie zdroje.

Údajne sa pri tele našli známky požitia väčšieho množstva medikamentov a dokonca aj strelná zbraň.

Mal dlhy

Producent Jiří Jurtin stál napríklad za filmami Lída Baarová, Bestiář, Bony a klid 2, Babovřesky, Kameňák 4, Czech Made Man alebo Hranaři, či a skrachovaným muzikálom Tři oříšky pro Popelku. „Mal obrovské dlhy, z čoho nebola už cesta von. Takisto mal neuveriteľne ťažkú cukrovku a s tým súvisiace zdravotné problémy,“ dodal zdroj eXtra.cz.

Podľa českých médií mal 46-ročný Jurtin dlžiť cez svoju skrachovanú firmu NOGUP agency s. r. o. desiatky miliónov českých korún. Medzi veriteľmi mali byť napríklad Milan Šteindler, Karel Heřmánek, Jana Švandová, či Václav Vydra a mnohí ďalší. „Pre všetkých je záhadou, kam tak obrovské čiastky zmizli,“ doplnil ešte zdroj.

Niektoré ďalšie weby u našich západných susedov dokonca uvádzajú, že v januári 2020 mal dlhy vo výške 160 miliónov českých korún. Tá však mala odvtedy ešte narásť…

Ďalšie aktuálne témy

Filmový producent mal spáchať samovraždu
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM