han Zo Slovenska

RUŠNÝ večer na ministerstve hospodárstva: Prišlo k niekoľkým VÝBUCHOM, zásah hasičov!

Hasiči majú v hlavnom meste plné ruky práce. Krátko po 18.00 dostali hlásenie o viacerých výbuchoch, kam okamžite vyrazili.

Ilustračný obrázok k článku RUŠNÝ večer na ministerstve hospodárstva: Prišlo k niekoľkým VÝBUCHOM, zásah hasičov!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Čo sa stalo?

Hasičov dostali do pozoru vybuchujúce batérie. Ako informuje TV JOJ na svojej stránke, malo sa to stať v budove, kde sídli Ministerstvo hospodárstva SR. Práve tam, na Votrubovej ulici, zasahuje niekoľko hasičských jednotiek.

„Hasiči zasahovali na jednom z poschodí budovy, ktorá patrí Slovenskému plynárenskému priemyslu (SPP). V jednej z kancelárii sa nachádzalo niekoľko veľkých batérií, ktoré začali vybuchovať a následne horieť. Celú Votrubovu ulicu uzatvorili,“ uvádza TV JOJ.

K incidentu došlo pred 18:10 a v okolí je podľa svedkov stále cítiť dym. „Hasiči vyniesli batérie na ulicu, kde ich dlhšiu dobu hasili,“ dodali na noviny.sk.

Nabíjačka na kolobežku

Bližšie informácie poskytla TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková: „Krátko po 18.00 h bol na linke 158 prijatý oznam o zadymení budovy na Votrubovej ulici. Hliadka druhého bratislavského okresu oznámenie preverila a hodnoverne potvrdila.“

V priestoroch budovy malo dôjsť k výbuchu jednej z nabíjačiek na elektrické kolobežky, následnému požiaru v prízemnej časti budovy a vyrazeniu okien. „Evakuácia osôb nebola potrebná. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania,“ doplnila hovorkyňa.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Aj toto vás môže zaujať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM