TOS Regióny

Sninčania sa pri týchto udalostiach BAVIA na svoj účet: Snina nie je mesto, ale ŽIVOTNÝ štýl

Za ostatné dni došlo na Slovensku k niekoľkým kurióznym až bizarným krimi prípadom a jednu vec majú všetky spoločné. V hlavnej úlohe sa predstavili Sninčania.

Ilustračný obrázok k článku Sninčania sa pri týchto udalostiach BAVIA na svoj účet: Snina nie je mesto, ale ŽIVOTNÝ štýl
Zdroj: TASR/Andrej Galica , TASR/Michaela Zdražilová

Najprv si zrekapitulujme, čo sa vlastne za ostatné dni (okrem iného) stalo.

3 prípady

Prvý prípad samotná polícia označila ako „novodobý divoký západ“ a informovala, že pred jedným z pohostinstiev v Snine tínedžerka (19) zbila muža a olúpila ho. Viac sa dočítate tu.

Médiami zarezonoval aj ďalší prípad. Podľa polície sa agresívny Sninčan (58) so skrutkovačom v ruke vyhrážal rovesníkovi, že mu vypichne oči a zabije ho.

A do tretice udalosť z hlavného mesta. Policajné hliadky boli privolané k električke, kde podľa polície a jej doterajších informácií došlo k nevhodnému správaniu a neskôr aj k napadnutiu šoféra dvojicou cestujúcich. Polícia ďalej uviedla, že po príchode hliadok Bratislavčanka a Sninčan z električky vystúpili, pričom muž si stiahol nohavice, vytiahol pohlavný úd a žena ho začala rukou uspokojovať. Viac tu.

Životný štýl

Sninčania po tejto zhode náhod ukázali, že nemajú problém si urobiť srandu aj sami zo seba. Sninská komunitná facebooková stránka totiž zhrnula tieto prípady do jedného statusu a vytvorila príspevok zakončený slovami „Snina nie je mesto. Snina je životný štýl.“

Ten okamžite získal niekoľko stoviek rehotajúcich sa smajlíkov či lajkov a aj podľa komentárov to väčšina miestnych zobrala s humorom a nadhľadom. „Môžeš vyhnať chalana zo Sniny, ale Sninu z chalana nevyženieš,“ poznamenal napríklad na margo posledného zmieneného prípadu Marián.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Posledných 7 dní v podaní Sninčanov: ☑️ 19-ročná Sninčanka pred pohostinstvom zbila a okradla dospelého muža, so...

Posted by Dianie v Snine on Tuesday, March 14, 2023

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM